![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Koupil jsem nový notebook asi před měsícem, který zahrnoval systém Windows Vista, je naprosto úžasné. Pak jsem také koupil externí pevný disk, a kdykoli se snažím zachránit nic tam z programu říká: "F :/______ Nemáte dostatečná oprávnění ukládat v této lokalitě. Kontakt spravovat získat povolení. Chcete ušetřit při _____ místo? " Nechápu, proč se tato zpráva, já jsem admin. Any thoughts? |
|
| |||
| |||
| Hmmmm já měl stejný problém, minus 'kontakt admin ...' i just přeformátování disku a která je stanovena program |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud máte zapnutý UAC, Vista nemá rád ukládání souborů do kořenové složce jednotky .... je to součást nových funkcí Vista Security.
Pokud si vytvoříte složku na externím disku, měli byste být schopni zachránit se, že bez problémů. Pokud si konkrétně chcete uložit soubory do kořenového adresáře, budete muset buď vypnout UAC nebo změnit oprávnění na externí disk. Chcete-li změnit oprávnění, goto "počítač", klikněte pravým tlačítkem na externí disk, zvolte Vlastnosti a klepněte na kartu Zabezpečení .... klikněte na tlačítko "Upravit" a dát si oprávnění, zaškrtnutím do všech políček. Můj systém: Domů Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Woohoo! Díky phil. |