![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω αγοράσει ένα νέο Laptop περίπου πριν από ένα μήνα η οποία περιελάμβανε τα Windows Vista, είναι υπέροχο. Μετά από αυτό, επίσης αγόρασαν μια εξωτερική σκληρούς δίσκους και κάθε φορά που προσπαθώ να σώσει τίποτα για αυτό από ένα πρόγραμμα που λέει: "F :/______ Δεν έχετε άδεια για να αποθηκεύσετε σε αυτή τη θέση. Επικοινωνήστε με την διαχείριση λήψης άδειας. Θα θέλατε να αποθηκεύσετε σε _____ αντί; " Δεν καταλαβαίνω γιατί θα λάβετε αυτό το μήνυμα, είμαι ο admin. Κάθε σκέψεις; |
|
| |||
| |||
| Hmmmm είχα το ίδιο πρόβλημα, εκτός από το «επαφή admin ...» i επαναδιαμορφώθηκε μόνο το δίσκο και ότι το πρόγραμμα που καθορίζεται |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν έχετε ενεργοποιημένη UAC, Vista δεν ήθελα μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αρχεία στον κεντρικό φάκελο της μονάδας δίσκου .... είναι μέρος των Vista νέα χαρακτηριστικά ασφαλείας.
Εάν δημιουργήσετε ένα φάκελο σχετικά με τον εξωτερικό δίσκο, θα πρέπει να μπορείτε να αποθηκεύσετε σε αυτό, χωρίς πρόβλημα. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε ειδικά αρχεία στο Root, θα πρέπει είτε να απενεργοποιήσετε UAC ή να αλλάξετε τα δικαιώματα για την εξωτερική μονάδα δίσκου. Για να αλλάξετε δικαιώματα, goto "Computer", κάντε δεξί κλικ τον εξωτερικό δίσκο, επιλέξτε Ιδιότητες και κάντε κλικ στην καρτέλα Security .... πατήστε "Επεξεργασία" και δώστε στον εαυτό σας τα δικαιώματα, περνά από όλες τις θέσεις. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|
|
| |||
| |||
| WOOHOO! Thanks Phil. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ο Internet Explorer Permission πρόβλημα. | crazyforISA | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 5 | 12 Οκτωβρίου 2009 16:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |