kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Önnek nincs engedélye!

Reply

Téma eszközök
Old Január 5, 2009, 15:07
Csoport tagja

Default Önnek nincs engedélye!

Vettem egy új laptop körülbelül egy hónappal ezelőtt, amely tartalmazza a Windows Vista, ez csodálatos érzés. Után, hogy én is vásárolt egy külső merevlemez és amikor megpróbálom megmenteni semmit onnan egy programot, azt mondja:

: "F :/______
Önnek nincs engedélye menteni ezen a helyen.
Lépjen kapcsolatba a irányítja az engedély beszerzése.
Szeretné menteni a _____ helyett? "

Nem értem, miért kapom ezt az üzenetet, én vagyok az admin. Any thoughts?
Old Január 5, 2009, 20:33
Csoport tagja

Hmm ÉN ugyanaz probléma, mínusz a "kapcsolat admin ..." én csak formázni a meghajtót, és az állandó program az
Old Január 6, 2009, 04:15
Donor Group

Ha van UAC be van kapcsolva, a Vista nem szereti, ha a fájlok mentését a Root mappa a meghajtó .... ez is része a Vista új biztonsági funkciókat.

Ha létrehoz egy mappát a külső meghajtót, akkor képesnek kell lennie arra, hogy elmentse őket, hogy probléma nélkül.

Ha külön szeretné menteni a fájlokat a gyökér, akkor sem kell elzár UAC vagy módosíthatja a jogosultságokat a külső meghajtót.

Változtatni engedélyek, goto "számítógép", jobb klikk a külső meghajtót, válassza a Tulajdonságok menüpontot, és kattintson a Biztonság fülre .... kattintson az "Edit", és beadni magának az engedélyeket, jelezze ezt fel az összes mezőt.

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Január 6, 2009, 11:54
Csoport tagja

Woohoo! Thanks Phil.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Az Internet Explorer Permission Problem. crazyforISA Web böngésző és FTP Clients 5 Október 12, 2009 16:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.