![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Aš nusipirkau naujas nešiojamas maždaug prieš mėnesį tarp kurių "Windows Vista", tai yra gana puikus. Po to aš taip pat nusipirkau išorinį diską ir kai bandau išsaugoti nieko ten nuo programos jis sako: F :/______ Jūs neturite leidimo, išskyrus šią vietą. Kontaktai administruoti gauti leidimą. Norite išskyrus _____ vietoj? " Aš nesuprantu, kodėl aš gavau šį laišką, aš admin. Any thoughts? |
|
| |||
| |||
| Hmmmm turėjau tą pačią problemą, atėmus 'susisiekite su admin ... " Aš ką tik pertvarkė vairuoti ir kad fiksuoto programa |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei turite UAC įjungtas, Vista nepatinka jums išsaugoti failus aplanke vairuoti .... tai dalis Vista naujo Apsaugos požymiai.
Jei kuriate ant išorinio disko katalogą, jums turėtų būti suteikta galimybė išsaugoti tai, be problemų. Jei jūs konkrečiai norite įrašyti failus į namų, jums turės arba išjungti UAC arba pakeisti į išorinį diską teises. Norėdami pakeisti teises, goto "Computer", dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite išorinį diską, spustelėkite Ypatybės ir spustelėkite skirtuką Sauga .... Spauskite "Redaguoti" ir suteikti sau teises, pažymint iki visos dėžės. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
|
| |||
| |||
| Woohoo! Thanks Phil. |