![]() |
|
| |||
| |||
| Esmu nopircis jaunu klēpjdatoru apmēram pirms mēneša, kas iekļauti Windows Vista, tas ir pavisam brīnišķīgi. Pēc tam es arī nopircis ārējo Harddrive un kad mēģinu glābt neko no tiem programmu ir teikts: "F :/______ Jums nav atļaujas, lai saglabātu šajā vietā. Kontaktu pārvaldībai, lai saņemtu atļauju. Vai vēlaties to saglabāt _____ vietā? " Es nesaprotu, kāpēc es varu saņemt šo ziņojumu, es esmu admin. Jebkurš domas? |
|
| |||
| |||
| Hmmmm man bija tāda pati problēma, atņemot "kontaktus admin ..." Es tikai pārveidots braukt, un ka uz noteiktu programmu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jums ir UAC ieslēgts, Vista nepatīk jums ietaupīt failus Root mape diska .... tas ir daļa no Vista's jauniem pretviltošanas elementiem.
Ja jums izveidot mapi ārējo disku, jūs varat to saglabāt, ka bez problēmām. Ja jūs īpaši vēlaties saglabāt failus uz Root, jums ir vai nu izslēgt UAC vai mainīt uz ārējā diska atļaujas. Mainīt atļaujas, goto "Computer" peles labo pogu noklikšķiniet ārējā diska, izvēlieties Properties un noklikšķiniet uz cilnes Drošība .... noklikšķiniet uz "Labot" un dot sev atļauju, atzīmējot pat visas kastes. Mana sistēma: Home Build
|
|
| |||
| |||
| Woohoo! Thanks phil. |
![]() |
|
| Bookmarks |