menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Nemáte oprávnenie!

Reply

Thread Tools
Old 5 januára 2009, 15:07
Člen Skupina

Kúpil som nový notebook asi pred mesiacom, ktorý zahŕňal systém Windows Vista, je úplne úžasné. Potom som tiež kúpil externý pevný disk, a kedykoľvek sa snažím zachrániť nič tam z programu hovorí:

"F :/______
Nemáte dostatočné oprávnenie ukladať v tejto lokalite.
Kontakt spravovať získať povolenie.
Chcete ušetriť pri _____ miesto? "

Nechápem, prečo sa táto správa, ja som admin. Any thoughts?
Old 5 januára 2009, 20:33
Člen Skupina

Hmmmm já mal rovnaký problém, minus 'kontakt admin ...' i just preformátovaní disku a ktorá je stanovená program
Old 6 januára 2009, 04:15
Darcu Skupina

Ak máte zapnutý UAC, Vista nemá rád ukladanie súborov do koreňového priečinku jednotky .... je to súčasť nových funkcií Vista Security.

Ak si vytvoríte priečinok na externom disku, mali by ste byť schopní zachrániť sa, že bez problémov.

Ak si konkrétne chcete uložiť súbory do koreňového adresára, budete musieť buď vypnúť UAC alebo zmeniť povolenia na externý disk.

Ak chcete zmeniť povolenia, goto "počítač", kliknite pravým tlačidlom na externý disk, vyberte položku Vlastnosti a potom kliknite na kartu Zabezpečenie .... kliknite na tlačidlo "Upraviť" a dať si povolenia, zaškrtnutím do všetkých políčok.

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 6 januára 2009, 11:54
Člen Skupina

Woohoo! Vďaka phil.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.