![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kúpil som nový notebook asi pred mesiacom, ktorý zahŕňal systém Windows Vista, je úplne úžasné. Potom som tiež kúpil externý pevný disk, a kedykoľvek sa snažím zachrániť nič tam z programu hovorí: "F :/______ Nemáte dostatočné oprávnenie ukladať v tejto lokalite. Kontakt spravovať získať povolenie. Chcete ušetriť pri _____ miesto? " Nechápem, prečo sa táto správa, ja som admin. Any thoughts? |
|
| |||
| |||
| Hmmmm já mal rovnaký problém, minus 'kontakt admin ...' i just preformátovaní disku a ktorá je stanovená program |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak máte zapnutý UAC, Vista nemá rád ukladanie súborov do koreňového priečinku jednotky .... je to súčasť nových funkcií Vista Security.
Ak si vytvoríte priečinok na externom disku, mali by ste byť schopní zachrániť sa, že bez problémov. Ak si konkrétne chcete uložiť súbory do koreňového adresára, budete musieť buď vypnúť UAC alebo zmeniť povolenia na externý disk. Ak chcete zmeniť povolenia, goto "počítač", kliknite pravým tlačidlom na externý disk, vyberte položku Vlastnosti a potom kliknite na kartu Zabezpečenie .... kliknite na tlačidlo "Upraviť" a dať si povolenia, zaškrtnutím do všetkých políčok. Môj systém: Domov Kompiluje
|
|
| |||
| |||
| Woohoo! Vďaka phil. |