![]() |
|
| |||
| |||
| Bir ay önce hangi Windows Vista, oldukça harika yer hakkında yeni bir Laptop satın ettik. Sonra ben de harici bir sabitdisk satın zaman bir programdan Orada bir şey kaydetmek için o says deneyin: "F :/______ Izniniz bu konuma kaydetmek gerekmez. Bize izin almak için yönetmek. Sizi kaydetmek ister misiniz _____ yerine? " Ben neden bu iletiyi alırsanız, ben yönetici am anlamazlar. Any thoughts? |
|
| |||
| |||
| Hmmmm i eksi 'bize yönetici aynı problem vardı ...' i adil sürücü biçimlendirildikten ve programı sabit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer UAC açık var, Vista etmez size sürücünün Kök klasör .... dosya kaydederken gibi bu Vista'nın yeni güvenlik özellikleri bir parçasıdır.
Eğer dış sürücüde bir klasör oluşturduğunuzda, kaydetmek gerekir ki bir sorun olmadan. Eğer özellikle Kök dosya kaydetmek istiyorsanız, ya UAC kapatmak veya dış sürücüde izinleri değiştirmek olacaktır. , Goto "izinleri değiştirmek için Bilgisayarım" sağ tıklayın harici sürücü, Özellikler'i seçin ve Güvenlik sekmesini tıklayın .... tıkırtı "Düzenle" ve kendinizi, tüm kutuları işaretleyerek izinleri vermek. Benim Sistemi: Ev Yapı
|
|
| |||
| |||
| Woohoo! Thanks Phil. |
![]() |
|
| Bookmarks |