![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купив новий ноутбук близько місяця тому, яка включає Windows Vista, це зовсім чудово. Після цього я купив зовнішній жорсткий диск і коли я намагаюся зберегти там нічого з програми, вона говорить: "F :/______ Вам не потрібно дозвіл, щоб зберегти в цьому місці. Контакт управління для отримання дозволу. Ви хотіли б зберегти в _____ замість цього? " Я не розумію, чому я отримав це повідомлення, я з адміністратором. Будь-які думки? |
|
| |||
| |||
| Хммм я була така ж проблема, за винятком "зв'язатися з адміністратором ... ' Я просто переформатувати диск і встановив, що програма |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо у вас включений UAC, Vista не любить зберігати файли в кореневій папці диска .... Це частина нових функцій Vista в галузі безпеки.
Якщо створити папку на зовнішньому диску ви зможете зберегти на тому, що без проблем. Якщо ви конкретно хочете зберегти файли в кореневий каталог, вам доведеться або вимкнути UAC або зміну прав доступу на зовнішній диск. Щоб змінити дозволи, перейти "Комп'ютер", правою кнопкою на зовнішньому пристрої, виберіть "Властивості" та натисніть на вкладку "Безпека" .... натисніть кнопку "Змінити" і дати собі права доступу, помітивши всі ящики. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Woohoo! Thanks Phil. |