![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Hi Im момчета имат проблем с моя Windows, тя ми каза, че му не оригинал, това е защото сте въвели невалиден продуктов ключ ако е така как мога да поправя това, как мога да промените продуктовия ключ без да се налага да инсталирате Windows цяла отново? отколкото |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Свалени инсталирате тази, Rockxp Тя ще ви покаже своя стар CD клавиш, за да видите дали сте въвели неправилно и аз мисля, че също така ще можете да въведете нова:)
www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
| |||
| |||
| тази програма не помага, просто му дава ми същия продуктов ключ, които вече са в системата, и аз имам една от там не е legit. направи обратен имате някакви други идеи? О от този начин е много добра програма, защото, когато е необходимо и за да разберете какво продуктов ключ U имате. |
|
| |||
| |||
| Имате ли legit копие на XP, с legit CD ключ, ако това е така можете да използвате клавиша за промяна, която програмата е посочено по-горе
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| не една инсталирана на моя компютър не е legit или има legit CD ключ, аз вече имат legit CD с legit ключ, но аз DONT искате да изтриете всички драйвери и файлове аз имам на моя компютър. |
|
| |||
| |||
| Пробвайте тази програма Връзка
__________________ www.Trade4Free.ie Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| Бях в състояние да променя продуктовия ключ с тази програма, но когато се рестартира Имам едно и също послание, тук е разпечатка на екрана, http://img.photobucket.com/albums/v2...notgenuine.jpg |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Идете и купуването на софтуер и да се спре чрез фалшиви ключове.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| VPN софтуер? | aff67611 | Общи Софтуер Чат | 5 | 19 Март 2009 13:59 |
| Re: Друг Microsoft саботаж жертвата се нуждае от помощ | jondemassey | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 10 | 9 февруари 2008 17:41 |
| Друг Microsoft саботаж жертвата се нуждае от помощ | jondemassey | Представете Yourself Тук | 3 | 30 януари 2008 год. 12:50 |
| AOL 9VR Софтуер | mrdaveyk | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 7 Декември 2007 09:47 |
| Ups със софтуер | panda78 | Случаи & Power Доставки | 2 | 5-и парламентарен Дек 2007 07:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |