![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| hi im kluci mají problém s mými okny, je mi říká její není původní, je to proto, že jsem zadal neplatný kód Product Key, pokud ano, jak to mohu opravit, jak mohu změnit Product Key bez nutnosti instalovat okna v celé znovu? thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stáhněte si nainstalovat to, Rockxp To vám ukáže vaše staré cd klíče, abyste zjistili, zda jste zadali, je špatně a já si myslím, že vám dovolí vstoupit do nové:)
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| , že program není pomoci, jeho prostě mi stejný výrobek klíč i již v systému, a jednoho dne jsem tam není důvěryhodně. se u žádné jiné nápady? oh to je na cestě je velice dobrý program, kdy u potřeba zjistit, jaký výrobek si u klíč. |
|
| |||
| |||
| Máte důvěryhodně kopii xp s důvěryhodně cd klíčem, a pokud ano, můžete změnit vám klíč pomocí programu je uvedeno výše
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| ne jedné instalované na mém počítači není zákonné nebo má zákonný cd klíč, i teď mají zákonný cd s důvěryhodně klíč, ale i dont chcete odstranit všechny ovladače a obrázek i na můj počítač. |
|
| |||
| |||
| Vyzkoušejte tento program Odkaz
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Byl jsem schopen změnit Product Key se, že program, ale když jsem restartovány Mám stejnou zprávu, zde je tisk na plátno, http://img.photobucket.com/albums/v2...notgenuine.jpg |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jdi a koupit software a zastavit pomocí padělaných klíče.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| VPN softwaru? | aff67611 | Obecné Software Chat | 5 | 19. března 2009 13:59 |
| Re: Další oběť Microsoft sabotáž potřebuje pomoc | jondemassey | Virus, spyware a bezpečnost | 10 | 9. Únor 2008 17:41 |
| Dalším Microsoft sabotáž oběť potřebuje pomoc | jondemassey | Představte Yourself Zde | 3 | 30. ledna 2008 12:50 |
| AOL 9VR Software | mrdaveyk | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 7 prosince 2007 09:47 |
| Ups software | panda78 | Případy & Napájecí zdroje | 2 | 5. prosince 2007 07:32 |
| Thread Nástroje | |
| |