![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi momački im vlasništvo problem sa prozora moga, on kaže mi njen nije originalna, jer je on sam unesao ispravan ključ proizvoda ako je tako kako mogu škripac ovaj, kako mogu promijeniti ključ proizvoda s van imajući za instalaciju sustava Windows diljem opet? Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Preuzmite instalirati ovaj, Rockxp Ona će vam pokazati svoje stare cd ključ da li ste unijeli je pogrešan i mislim da će i Vas unesite novi:)
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| da se program ne pomaže, daje mi samo njen isti proizvod ključ već imam na sustav, i jedan sam na tu nije čitljiv. obaviti u imati bilo kakve druge ideje? oh na putu koji je vrlo dobar program za kada u trebate saznati što proizvod ključ u imati. |
|
| |||
| |||
| Imate li čitljiv kopiju XP sa čitljiv cd ključ, ako je tako, možete mijenjati pomoću tipki gore navedenom programu
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| no jedna instalirana na mom računalu nije čitljiv ili je čitljiv cd ključ, i sada imaju čitljiv s CD čitljiv ključ, ali ja dont ištanje to izbrisati sve drivere i file imam na mom računalu. |
|
| |||
| |||
| Probajte ovaj program Veza
__________________ www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() |
|
| |||
| |||
| Sam bio u mogućnosti to promijeniti ključ proizvoda s tim programom, ali našto ja ponovno pokretanje ja je dobio jednak poruka, ovdje je ispisati na ekranu, http://img.photobucket.com/albums/v2...notgenuine.jpg |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Idi i kupi softver i prestati koristiti krivotvorene ključeve.