![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi guys im, hogy problémáik vannak az én ablakok, azt mondja nekem, hogy nem eredeti, mert ez már, hogy érvénytelen termék kulcs és ha igen, hogyan lehet javítani, hogyan tudom megváltoztatni a termék kulcs-val ki kellett telepíteni a Windows minden megint? thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Letölthető telepítéséhez, Rockxp Ez megmutatja a régi CD kulcs, hogy ha azt hibásan beírt és azt hiszem, ez is vele be egy újat:)
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| hogy a program nem segít, csak az, hogy nekem az azonos termék kulcs már van a rendszerben, és az egyik már nincs a legit. csinál u volna akármi más ötlete? Ó, az út amit egy nagyon jó program és ha szükséges, hogy kiderüljön, milyen termék kulcs u volna. |
|
| |||
| |||
| Van egy legit példányt egy legit XP CD kulcs, ha igen, meg tudod változtatni beírjuk a program a fent
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| nincs telepítve a PC-én nem legit, vagy a legális CD kulcs, most van egy legit cd egy legit kulcs de én dont akar-hoz töröl minden a vezetők és a kép már a számítógépre. |
|
| |||
| |||
| Próbáld ki ezt a programot Láncszem
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Én képes volt megváltoztatni a termék kulcs, de ezzel a programmal, amikor restarted Van ugyanez az üzenet, itt van egy nyomtatási a képernyőn, http://img.photobucket.com/albums/v2...notgenuine.jpg |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Menj, és vedd meg a szoftvert, és ne használja a hamis kulcsokat.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| VPN-szoftver? | aff67611 | General Chat szoftver | 5 | 19. március 2009 13:59 |
| Re: Egy Microsoft szabotázs áldozata igények segít | jondemassey | Vírus, kémprogram és biztonság | 10 | 9. február 2008 17:41 |
| Újabb Microsoft szabotázs áldozata igények segít | jondemassey | Itt mutasd meg magadat | 3 | 30. január 2008 12:50 |
| AOL 9VR Software | mrdaveyk | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 7. december 2007 09:47 |
| Ups szoftverrel | panda78 | Cases & Power Supplies | 2 | 5. december 2007 07:32 |
| Téma eszközök | |
| |