![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה IM שיש לי בעיה עם Windows, היא אומרת לי זה לא מקורי, כי אני הוא זה שנכנסו לא חוקי אם מפתח המוצר אז איך אני יכול לתקן את זה, איך אני יכול לשנות את מפתח המוצר עם צורך להתקין את חלונות בכל רחבי שוב? thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| להוריד להתקין את זה, Rockxp זה יראה לכם את המפתח הישן CD כדי לראות אם אתה נכנס זה לא נכון ואני חושב שזה יהיה גם נותנים לך להיכנס חדשה:)
|
| |||
| |||
| כי התוכנית אינה מסייעת, את פשוט נותן לי את אותו מוצר מפתח אני כבר במערכת, וכן את אחד יש לי שם הוא לא לגיטימי. לעשות U יש לך רעיונות? אה דרך אגב thats היא תוכנית טובה מאוד כאשר U צריכים לגלות מה יש U מפתח המוצר. |
|
| |||
| |||
| האם יש לכם עותק חוקי של XP עם מפתח תקליטור חוקי, אם כן אתה יכול לשנות את מפתח באמצעות התוכנית לעיל
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| לא אחד מותקן על המחשב שלי הוא חוקי או לא חוקי CD יש מפתח, אני עכשיו יש חוקי עם CD חוקי dont מפתח אבל אני רוצה למחוק את כל מנהלי ההתקנים ואת הקובץ יש לי על המחשב שלי. |
|
| |||
| |||
| נסה את התוכנית קישור
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| הייתי מסוגל לשנות את מפתח המוצר עם התוכנית מחדש אך כאשר אני קיבלתי את אותה הודעה, כאן הוא הדפס של המסך, http://img.photobucket.com/albums/v2...notgenuine.jpg |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לכו לקנות את התוכנה או להפסיק את השימוש מזויף המפתחות.