![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hi guys im turintys problemų su savo langus, sako man jos ne originalas, tai nes aš įvedėte neteisingą produkto raktas, jeigu taip, kaip galima išspręsti šią problemą, kaip galima pakeisti produkto raktą iš atsižvelgdamas diegti Windows iš viso vėl? thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Parsisiųsti įdiegti, Rockxp Jis parodys jums savo seną CD Key, ar įvedėte jį neteisingai, ir manau ji taip pat leidžia įvesti naują:)
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| kad programa padeda ne, jos tiesiog duoti man to paties produkto raktas Aš jau turiu apie sistemą, ir viena turiu ten nėra teisėtas. do u turite kitų idėjų? O beje thats yra labai gera programa, kai reikia u sužinoti, ką produkto kodą ir turėti. |
|
| |||
| |||
| Ar turite Legit kopija XP CD Key teisėtu, jei taip, galite pakeisti jūsų raktas naudojant programą minėta
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| nė vienas įdiegta mano kompiuteryje nėra teisėtu arba teisėtu CD Key, aš dabar Legit CD su teisėtu raktą, bet i dont norite i ¹ trinti visus vairuotojus ir failų Turiu kompiuteryje. |
|
| |||
| |||
| Išbandykite šią programą Ryšys
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| galėjau pakeisti produkto raktas su ta programa, bet kai aš vėl gavau tą pačią žinutę, čia yra ekrano spausdinti http://img.photobucket.com/albums/v2...notgenuine.jpg |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eik ir įsigyti programinę įrangą ir nustoti padirbti raktus.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| VPN programinė įranga? | aff67611 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 5 | Kovas 19, 2009 13:59 |
| Re: Dar vienas "Microsoft sabotažas auka reikia pagalbos | jondemassey | Virus, Spyware & Security | 10 | 9 vasaris 2008 17:41 |
| Kita "Microsoft sabotažas auka reikia pagalbos | jondemassey | Introduce yourself here | 3 | 30 sausis 2008 12:50 |
| AOL 9VR Programinė įranga | mrdaveyk | Networking, Modems & VoIP | 1 | 7 gruodis 2007 09:47 |
| UPS Su programinė įranga | panda78 | Cases & Power Supplies | 2 | 5 gruodis 2007 07:32 |
| Temos įrankiai | |
| |