![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi guys im kam ir problēmas ar manu logu, tā man saka, tā nav oriģināla, tas ir tāpēc, ka esmu ievadījis nederīgu produkta atslēgu, ja tā, kā es varu noteikt to, kā es varu nomainīt produkta atslēgu no nepieciešamības uzstādīt logus visā atkal? thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Download instal, Rockxp Tas parādīs savu veco cd taustiņu, lai redzētu, vai esat ievadījis nepareizi, un es domāju, tas arī ļauj ievadīt jaunu:)
|
| |||
| |||
| ka programma nav palīdzība, tā tikai dod man paša produkta atslēgu, man jau ir par sistēmu, un man ir par nav legit. do u ir kādas citas idejas? Ak, ko tā thats ir ļoti laba programma, ja u ir nepieciešams uzzināt, ko produkta atslēgu u have. |
|
| |||
| |||
| Vai jums ir legit kopiju xp ar legit cd atslēga, ja tā var mainīt jūsu galvenais, izmantojot programmu iepriekš
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| neviens no uzstādītas uz manu pc nav legit vai ir legit cd atslēgu, man tagad ir legit cd ar legit atslēgu, i dont vēlaties dzēst visas vadītājiem un lietas man ir par manu datoru. |
|
| |||
| |||
| Izmēģiniet šo programmu Saite
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| |||
| |||
| Man bija iespēja nomainīt produkta atslēgu ar šo programmu, bet kad es atsākt i got pašu ziņojumu, šeit ir nospiedums ekrāns, http://img.photobucket.com/albums/v2...notgenuine.jpg |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ej un iegādāties programmatūru un pārtraukt izmantot viltotas atslēgas.