![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi guys im mających problem z mojego okna, to mówi mi jej nie oryginalne, bo jest Wprowadzono nieprawidłowy klucz produktu jeżeli tak, jak można rozwiązać ten problem, w jaki sposób mogę zmienić klucz produktu bez konieczności instalowania systemu Windows w całej znowu? thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pobierz zainstalować tę, Rockxp To pokaże stary cd kluczowych, aby sprawdzić, czy je nieprawidłowo i myślę, że będzie również pozwalają wprowadzić nową:)
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| że program nie jest pomoc, dając jej tylko do mnie tego samego klucza produktu i już w systemie, i jednej i na nie ma legit. do u ma żadnych innych pomysłów? Oh by the way thats to bardzo dobry program i kiedy trzeba, aby dowiedzieć się, co ma klucz produktu u. |
|
| |||
| |||
| Czy masz pewien legit kopię xp z legit CD klucz, jeśli tak można zmienić Ci klucz używając programu stwierdzono powyżej
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| nie jednej zainstalowany na moim komputerze nie jest legit lub ma legit CD klucz, i teraz ma pewien legit cd z legit klucza, ale i dont chcesz usunąć wszystkie sterowniki i plik mam na moim komputerze. |
|
| |||
| |||
| Wypróbuj ten program Łącze
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| byłem w stanie zmienić klucz produktu z tego programu, ale kiedy ponownie mam ten sam komunikat, jest wydruk z ekranu, http://img.photobucket.com/albums/v2...notgenuine.jpg |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Idź i kup oprogramowania i zaprzestać używania podrobionych kluczy.
|
| Zakładki |