![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi im chlapci majú problém s mojimi oknami, je mi hovorí jej nie je pôvodný, je to preto, že som zadal neplatný kód Product Key, ak áno, ako to môžem opraviť, ako môžem zmeniť Product Key bez nutnosti inštalovať okná v celej znova? thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stiahnite si nainštalovať to, Rockxp To vám ukáže vaše staré cd kľúče, aby ste zistili, či ste zadali, je zle a já si myslím, že vám dovolí vstúpiť do novej:)
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| , Že program nie je pomoci, jeho prostě mi rovnaký výrobok kľúč aj už v systéme, a jedného dňa som tam nie je dôveryhodne. sa u žiadne iné nápady? oh to je na ceste je veľmi dobrý program, kedy u potreba zistiť, aký výrobok si u kľúč. |
|
| |||
| |||
| Máte dôveryhodne kópiu xp s dôveryhodne cd kľúčom, a ak áno, môžete zmeniť vám kľúč pomocou programu je uvedené vyššie
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| ne jednej inštalované na mojom počítači nie je zákonné alebo má zákonný cd kľúč, aj teraz majú zákonný cd s dôveryhodne kľúč, ale i dont chcete odstrániť všetky ovládače a obrázok aj na môj počítač. |
|
| |||
| |||
| Vyskúšajte tento program Odkaz
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Bol som schopný zmeniť Product Key sa, že program, ale keď som reštartovaní Mám rovnakú správu, tu je tlač na plátno, http://img.photobucket.com/albums/v2...notgenuine.jpg |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Choď a kúpiť softvér a zastaviť pomocou falšovaných kľúča.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| VPN softvéru? | aff67611 | Všeobecné Software Chat | 5 | 19. marca 2009 13:59 |
| Re: Ďalšia obeť Microsoft sabotáž potrebuje pomoc | jondemassey | Virus, spyware a bezpečnosť | 10 | 9. Február 2008 17:41 |
| Ďalším Microsoft sabotáž obeť potrebuje pomoc | jondemassey | Predstavte Yourself Tu | 3 | 30. januára 2008 12:50 |
| AOL 9VR Software | mrdaveyk | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 7 decembra 2007 09:47 |
| Ups softvér | panda78 | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 5. decembra 2007 07:32 |
| Thread Tools | |
| |