![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок момачки им власништво проблем са прозора мога, он каже ми њен није оригинална, јер је он сам унео исправан кључ производа ако је тако како могу шкрипац овај, како могу да променим кључ производа са ван имајући за инсталацију система Уиндоус широм опет? Тханкс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Преузмите инсталирате овај, Роцкксп Она ће вам показати своје старе цд кључ да ли сте унели је погрешан и мислим да ће и Вас унесите нови:)
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| да се програм не помаже, даје ми само њен исти производ кључ већ имам на систем, и један сам на ту није читљив. чинити у имати било какве друге идеје? ох на путу који је врло добар програм за када у треба сазнати што производ кључ у имати. |
|
| |||
| |||
| Имате ли читљив копију КСП са читљив цд кључ, ако је тако, можете мењати помоћу тастера горе наведеном програму
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| но једна инсталирана на мом рачунару није читљив или је читљив цд кључ, и сада имају читљив са ЦД читљив кључ, али ја донт оскудица за избрисати све дривер и филе имам на мом рачунару. |
|
| |||
| |||
| Пробајте овај програм Веза
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| |||
| |||
| ЈА је у могућности за променити кључ производа са тим програмом, али нашто ја поново покретање ја је добио једнак порука, овде је одштампате на екрану, хттп://имг.пхотобуцкет.цом/албумс/в2...нотгенуине.јпг |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Иди и купи софтвер и престати користити фалсификоване кључеве.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ВПН софтвер? | афф67611 | Уопштено Софтуаре Цхат | 5 | 19 март 2009 13:59 |
| РЕ: Анотхер Мицрософт саботаззе жртва треба помоћи | јондемассеы | Вирус, Спыуаре и безбедност | 10 | 9 фебруар 2008 17:41 |
| Други Мицрософт саботаззе зртва треба помоћи | јондемассеы | Увести Ыоурселф Овде | 3 | 30 јануар 2008 12:50 |
| АОЛ 9ВР Софтуаре | мрдавеык | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 7 децембар 2007 09:47 |
| Прозора са софтвером | панда78 | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 5 децембар 2007 07:32 |
| Тхреад Тоолс | |
| |