![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет хлопці їм мають проблеми з Windows, він каже мені його не оригінал, це тому, що я вступила Неприпустимий ключ продукту, якщо так, то як я можу це виправити, як я можу змінити ключ продукту с без необхідності установки Windows в усьому знову? Thanx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Завантажити цю установку, RockXP Він покаже вам ваш старий CD-ключ, щоб побачити якщо ви ввели його неправильно, і я думаю, що також дозволяє вводити новий:)
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| ця програма не допомагає, його просто даючи мені той же ключ продукту, у мене вже є в системі, і той, я там не легалізуватися. У тебе є будь-які інші ідеї? Так до речі Thats це дуже гарна програма, коли і потрібно з'ясувати, який продукт ключовим U є. |
|
| |||
| |||
| Чи є у вас Legit копія XP з Legit CD ключ, якщо так можна змінити вам ключ за допомогою програми зазначено вище
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| НЕ той, який встановлений на моєму ПК не Legit або Legit CD ключ, я маю Legit компакт-диск з Legit ключем, але я не хочете, щоб видалити всі драйвера і файли в мене на моєму комп'ютері. |
|
| |||
| |||
| Спробуйте цю програму Посилання
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Мені вдалося змінити ключ продукту з цією програмою, але коли я перезапуску я отримав те саме повідомлення, ось друк екрану, http://img.photobucket.com/albums/v2...notgenuine.jpg |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Піти і купити програмне забезпечення і припинити використання підроблених ключів.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| VPN програмне забезпечення? | aff67611 | General Software чат | 5 | 19 березня 2009 13:59 |
| Re: Ще одна жертва Microsoft саботаж потрібна допомога | jondemassey | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 10 | 9 лютого 2008 17:41 |
| Ще одна жертва Microsoft саботаж потрібна допомога | jondemassey | Тут Introduce Yourself | 3 | 30 січня 2008 12:50 |
| AOL 9VR Software | mrdaveyk | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 7 грудня 2007 09:47 |
| ДБЖ з Software | panda78 | Справа & блоки живлення | 2 | 5 грудня 2007 07:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |