![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз не знам колко хора имат или са имали този проблем и в миналото, но когато кликнете върху връзката в имейл Firefox, тя отваря 57 + Internet Explorer прозорци, които каскадата през целия си екран. Той трябва да отвори Outlook. Ако някой има решение на това, аз ще бъда благодарен. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като вируса на мен
Температурата вътре в този ябълков пай е над 1000 градуса. Ако се мно-го, A струя от разтопен bramley Apple ще се струя. Може Иди си; да отидем моя. Така или иначе, един от нас е захождането! Моята система: Мина
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| звучи като работа за EVILFANTASY!
| |||
| |||
| Аз си мислех евентуално вирус себе си, тъй като аз не разполагат с антивирусен софтуер, инсталиран: | Имам Zone Alarm Pro инсталиран все пак. Което ме довежда към друга тема, свързана с това, какъв антивирусен софтуер, ще ви препоръчваме? Много благодаря |
|
| |||
| |||
| kasperski;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast е безплатна.
| |||
| |||
| Винаги съм си намери avast изтичане на ресурси Ср е свободен да |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Той би могъл да бъде Heinz вирус
| |||
| |||
| haha, харесва ви малко допълнение там Фил. Аз съм просто сканиране на целия ми мрежа и външен HDD с Kaspersky Анти-вирус. Трябва ли да се прави от време се върна от колежа този следобед. |
|
| |||
| |||
| Това е всичко, обхванати в зловредния софтуер премахване конец. Няма нужда да плащате за антивирусни когато много безплатни алтернативи са също толкова ефективни. ----------
Изтеглете и преименуване HijackThis (HJT)
---------- Следващ пункт моля добавете HJT Дневник |