![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já nevím kolik lidí má nebo měl tento problém v minulosti, ale když kliknete na odkaz v e-mailu firefox je otevírá 57 + okna prohlížeče Internet Explorer, který kaskádního celé mé celé obrazovky. Mělo by se otevřít Outlook. Pokud někdo má k tomuto usnesení, byl bych vděčný. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako virus se mi
Teplota uvnitř této jablečný koláč je přes 1000 stupňů. Pokud jsem mačkal ji proudu roztaveného Bramley jablko bude stříkat ven. Mohl jít svou cestou, by mohly jít dolu. Buď jak buď, jeden z nás jde dolů! Můj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zní to jako práci pro EVILFANTASY!
| |||
| |||
| Myslel jsem, že možná virus sám, když nemám antivirový software instalován: | Mám Zone Alarm Pro nainstalován ačkoli. , Který mě přivádí na jiné téma související s tím, co antivirového software by mi doporučit? Děkuji |
|
| |||
| |||
| kasperski;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast, je to zdarma.
| |||
| |||
| Vždy jsem našel avast odčerpává zdroje AVG je také zdarma |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to být Heinz virus
| |||
| |||
| haha, i jako váš malý Navíc phil. I'm just skenování mé celé sítě a externích HDD s Kaspersky Anti-virus. By mělo být provedeno v době, kdy se vrátím z koleje odpoledne. |
|
| |||
| |||
| To je vše, na které se vztahuje na odstraňování malware vlákno. Není třeba platit za antiviru, kdy mnoho volného alternativy jsou stejně účinné. ----------
Stáhněte a přejmenujte HijackThis (HJT)
---------- Další příspěvek, prosím přidejte HJT log |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Internet Explorer Error - Windows nelze najít "(NULL)" | metalface | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 0 | 28. května 2009 22:02 |
| Vícenásobné Internet Explorer Windows Zahájení | katiecoos | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 29. března 2009 03:49 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 3 | 21. březen 2009 09:24 |
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 5 | 6. března 2008 13:19 |
| Jak odinstalovat aplikaci Windows Internet Explorer | wael s | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 4 | 19. března 2007 15:08 |
| Thread Nástroje | |
| |