![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, δεν ξέρω πόσοι άνθρωποι έχουν ή είχαν αυτό το πρόβλημα στο παρελθόν, αλλά όταν κάνω κλικ σε ένα email στο σύνδεσμο firefox, ανοίγει 57 + παράθυρα του Internet Explorer που κλιμακωτού όλη μου ολόκληρη την οθόνη. Θα πρέπει να ανοίξει το Outlook. Αν κάποιος έχει ένα ψήφισμα προς αυτή την κατεύθυνση, θα ήμουν ευγνώμων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν ιός μου
Η θερμοκρασία στο εσωτερικό αυτό η μηλόπιτα είναι πάνω από 1000 βαθμούς. Αν συμπίεση, ένα τζετ λυωμένου Bramley μήλο θα ράντισμα έξω. Μπορούσα να το δρόμο σας? Μπορεί να είναι δικό μου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, ένας από εμάς θα είναι κάτω!! Το σύστημά μου: Ορυχείο
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν μια δουλειά για EVILFANTASY!!
| |||
| |||
| Σκεφτόμουν τον εαυτό μου ίσως έναν ιό, βλέπουμε ότι δεν έχουν εγκατεστημένο το λογισμικό εντοπισμού ιών: | Έχω Zone Alarm Pro εγκατασταθεί όμως. Αυτό με οδηγεί σε ένα άλλο θέμα σχετικό με την παρούσα, τι antivirus λογισμικού θα συνιστούσατε; Ευχαριστώ πολύ |
|
| |||
| |||
| kasperski?) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast, είναι δωρεάν.
| |||
| |||
| i πάντοτε avast απώλεια πόρων avg είναι επίσης δωρεάν |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσε να είναι το Heinz ιό
| |||
| |||
| haha, i like σου Επιπλέον, Phil. Είμαι μόνο μου σάρωση ολόκληρου του δικτύου και την εξωτερική HDD με Kaspersky Anti-virus. Θα πρέπει να γίνει με το χρόνο να γυρίσω το απόγευμα από το κολέγιο. |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι που καλύπτονται στην απομάκρυνση του κακόβουλου λογισμικού νήμα. Δεν είναι ανάγκη να πληρώσει για antivirus όταν πολλές εναλλακτικές λύσεις χωρίς είναι εξίσου αποτελεσματικές. ----------
Λήψη και μετονομασία HijackThis (HJT)
---------- Επόμενη μετά προσθέστε HJT log |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Internet Explorer Error - Windows δεν είναι δυνατό να βρεθεί "(NULL)" | metalface | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 28 Μαΐου 2009 22:02 |
| Πολλαπλές Έναρξη των Windows Internet Explorer | katiecoos | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 29 Μαρ 2009 03:49 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 3 | 21 Μαρ 2009 09:24 |
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 5 | 6 Μαρ 2008 13:19 |
| Πώς να καταργήσετε την εγκατάσταση του Windows Internet Explorer | wael s | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 4 | 19 Μαρ 2007 15:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |