![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, ne znam koliko je ljudi imaju, ili su imali taj problem u prošlosti, ali našto JA klik na link u e-poštu krijesnica, ona otvara 57 + Windows Internet Explorer koja kaskadni cijeloj mojoj cijeli ekran. Trebalo bi otvoriti Outlook. Ako bilo tko ima rješenje za to, ja bi bila zahvalna. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zvuči kao virus za mene
Temperatura unutar ovog jabuka pita je preko 1000 stupnjeva. Ako sam ga provući, a mlazom rastopljen bramley jabuka će mlaz vode vanjska strana. Mogao idite; mogao ići mina. Bilo kako bilo, jedan od nas ide dolje! My System: Moj
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| zvuči kao posao za EVILFANTASY!
| |||
| |||
| Sam mislio možda virus sebi, kad nemam instaliran protuvirusni softver: | Imam instaliran Zone Alarm Pro ipak. Koji donosi mi na druge teme vezane za to, što je protuvirusni softver bi li mi preporučiti? Mnogo hvala |
|
| |||
| |||
| kasperski;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast je besplatan.
| |||
| |||
| Uvijek sam pronašao jedan avast izlučivalo na resurse avg slobodan također |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To bi moglo biti Heinz virus
| |||
| |||
| haha, ja kao vaš mali dodatak postoji phil. Ja sam samo skeniranje mreže i cijeli moj vanjski HDD sa Kaspersky Anti-virus. Bi trebalo biti učinjeno uz put sam se vratiti iz koledža ovaj poslijepodne. |
|
| |||
| |||
| To je sve pokriveno uklanjanje zlonamjernih programa u nit. Nema potrebe za plaćanje kada su mnoge AntiVirus slobodan alternativa su jednako tako učinkoviti. ----------
Preuzmite i preimenovanje HijackThis (HJT)
---------- Next post molimo dodaj HJT log |