![]() |
|
| |||
| |||
| היי, אני לא יודע כמה אנשים יש או הייתה בעיה זו בעבר, אבל כאשר אני לחץ על קישור דוא"ל ב-Firefox, הוא נפתח 57 + Windows Internet Explorer אשר אשד לאורך כל המסך. זה צריך לפתוח את Outlook. אם אף אחד יש את הפתרון הזה, אני יהיה אסיר תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו וירוס לי
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו עבודה EVILFANTASY!!
| |||
| |||
| חשבתי לעצמי אולי וירוס, אני רואה אין לך תוכנת אנטי מותקן: | יש לי Zone Alarm Pro המותקנים בכל זאת. מה שמביא אותי על פני אחר הקשור לנושא זה, תוכנת אנטי מה הייתם ממליצים? Many thanks |
|
| |||
| |||
| kasperski;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast, זה חינם.
| |||
| |||
| אני תמיד נמצא avast לטמיון של משאבים על ממוצע הוא גם בחינם |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיות Heinz וירוס
| |||
| |||
| haha, אני אוהב את פיל קטן נוסף שם. אני פשוט סורקת את כל הרשת וחיצוניים HDD Kaspersky עם אנטי וירוס. צריך להתבצע לפי הזמן שאחזור מבית מכללת אחר הצהריים. |
|
| |||
| |||
| כל זה מכוסה את פתיל להסרת תוכנות זדוניות. אין צורך לשלם עבור AntiVirus חינם חלופות רבות כאשר הן רק אפקטיבי. ----------
להורדה והתקנה של שינוי שם HijackThis (HJT)
---------- הבא לכתוב בבקשה להוסיף HJT יומן |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שגיאה Internet Explorer - ל-Windows אין אפשרות למצוא את "(null)" | metalface | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | -28 במאי 2009 22:02 |
| מספר החלונות של Internet Explorer פתיחה | katiecoos | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 29 מרץ 2009 03:49 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSY | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 3 | 21st מרץ 2009 09:24 |
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 5 | 6 מרץ 2008 13:19 |
| כיצד להסיר את ההתקנה של Windows Internet Explorer | wael S | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 4 | 19th מרץ 2007 15:08 |
| שרשרת כלים | |
| |