![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Nežinau, kiek žmonių yra ar buvo ši problema praeityje, bet kai spaudžiu nuorodą, Firefox, ji atveria 57 + Internet Explorer langus, kurie kaskadomis per savo visą ekraną. Jis turėtų atverti "Outlook. Jei kas nors turi šią rezoliuciją, būčiau dėkingas. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip virusas mane
Viduje šios obuolių pyragas temperatūra yra daugiau kaip 1000 laipsnių. Jei aš išspausti tai, išlydytos Bramley obuolių Jet bus squirt out. Ar eiti savo keliu, gali pereiti minų. Bet kuriuo atveju, vienas iš mūsų yra going down!! Mano sistema: Mano
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panašiai kaip ir EVILFANTASY darbo!
| |||
| |||
| Aš galvojau galbūt virusas pats, matydamas, aš neturiu antivirusinė programinė įranga: | Aš turiu zone alarm pro įrengti nors. Kuris mane į kitą temą, susijusią su tai, kas antivirusinę programinę įrangą galėtumėte rekomenduoti? Ačiū |
|
| |||
| |||
| Kasperski;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast, ji nemokama.
| |||
| |||
| Aš visada rasti avast avg išteklių nutekėjimas yra nemokama pat |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Būtų Heinz virusas
| |||
| |||
| haha, I like your mažai Be to, Phil. I'm just nuskaitymo Mano visas tinklas ir išorinis HDD su Kaspersky Anti-Virus. Turėtų būti padaryta iki to laiko, aš grįšiu iš koledžo šią popietę. |
|
| |||
| |||
| Tai yra taikoma visų kenkėjiškų programų šalinimo pokalbio. Nereikia mokėti už antivirusinę kai daug nemokamų alternatyvų, yra lygiai taip pat veiksmingos. ----------
Atsisiųskite ir pervardinti HijackThis (HJT)
---------- Sekantis prašome pridėti HJT Prisijungti |