![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hi, nie wiem, jak wiele osób ma lub miał ten problem w przeszłości, ale po kliknięciu na link w wiadomości e-mail firefox, otwiera 57 + okna programu Internet Explorer, która kaskady całej mojej cały ekran. Należy otworzyć program Outlook.
Jeśli ktoś ma do tej rezolucji, byłbym wdzięczny. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
brzmi jak wirus do mnie
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
brzmi jak zadanie dla EVILFANTASY!
|
|||
|
|||
|
Pomyślałem sobie ewentualnie wirusa, skoro nie mam zainstalowane oprogramowanie antywirusowe: |
Mam zainstalowany Zone Alarm Pro though. Co przynosi mi na inny temat związanych z tym, jakie oprogramowanie antywirusowe Pan polecić? Many thanks |
|
|
|||
|
|||
|
KASPERSKI;)
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Avast, to nic nie kosztuje.
|
|||
|
|||
|
I zawsze avast drenowanie zasobów avg jest wolny także
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
To może być Heinz wirusa
|
|
|||
|
|||
|
haha, I like your little Ponadto phil.
I'm just skanowanie całej mojej sieci i zewnętrzne HDD z Kaspersky Anti-Virus. Powinna być wykonywana przez czas wrócę z kolegium tego popołudnia. |
|
|
|||
|
|||
|
Wszystko to ujęte w złośliwym usunięcie wątku. Nie ma potrzeby płacenia za antywirusowe, gdy wielu wolne alternatywy są tak skuteczne.
----------
Pobierz i zmień HijackThis (HJT)
---------- Następna wiadomość dodaj HJT log |