![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max, nu ştiu cât de mulţi oameni au sau au avut această problemă în trecut, dar atunci cand dau click pe un link prin e-mail în Firefox, acesta se deschide 57 + ferestrele de Internet Explorer care cascadă în întreaga mea întreg ecranul. Acesta ar trebui să se deschidă Outlook. Dacă cineva are o rezoluţie de acest lucru, aş fi recunoscător. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Suna ca un virus pentru a-mi
Temperatura în interiorul acestui plăcintă cu mere este de peste 1000 de grade. Dacă aş stoarce-o, un jet de topit bramley Apple va ţâşni afară. Putea merge-ţi de drum; putea merge mina. Oricum, unul dintre noi se duce în jos! Sistemul meu: Al meu
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Suna ca un loc de muncă pentru EVILFANTASY!!
| |||
| |||
| M-am gândit că, eventual, un virus pe mine, să vadă nu am software antivirus instalat: | Am Zone Alarm Pro instalat totusi. Ce-mi aduce pe un alt subiect legat de acest lucru, ceea ce ar fi software antivirus puteţi recomanda? Multe mulţumiri |
|
| |||
| |||
| kasperski;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stai, este gratuit.
| |||
| |||
| Intotdeauna mi-am găsit stai pe un canal de scurgere a resurselor med este liber de asemenea, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| S-ar putea fi Heinz virus
| |||
| |||
| haha, ca i-vă puţin plus, Phil. Sunt doar scanarea mea întreagă reţea şi externe HDD cu Kaspersky Anti-Virus. Ar trebui să se facă de timp mă voi întoarce de la colegiu in aceasta dupa-amiaza. |
|
| |||
| |||
| Acest lucru este reglementat în toate malware îndepărtarea şirul. Nu există nici o nevoie de a plăti pentru antivirus gratuit, atunci când mai multe alternative sunt la fel de eficiente. ----------
Descărcaţi şi redenumiţi HijackThis (HJT)
---------- Înainte posta, vă rugăm să adăugaţi HJT log |