![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já nevím koľko ľudí má alebo mal tento problém v minulosti, ale keď kliknete na odkaz v e-mailu firefox je otvára 57 + okna prehliadača Internet Explorer, ktorý kaskádového celej mojej celej obrazovky. Malo by sa otvoriť Outlook. Ak niekto má k tomuto uzneseniu, bol by som vďačný. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako vírus sa mi
Teplota vo vnútri tejto jablkový koláč je cez 1000 stupňov. Ak som mačkal ju prúdu roztaveného Bramley jablko bude striekať von. Mohol ísť svojou cestou, by mohli ísť dolu. Buď ako buď, jeden z nás ide dole! Môj systém: Moje
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako prácu pre EVILFANTASY!
| |||
| |||
| Myslel som, že možná vírus sám, keď nemám antivírusový softvér inštalovaný: | Mám Zone Alarm Pro nainštalovaný hoci. , Ktorý ma privádza na iné veci súvisiace s tým, čo antivírusového software by mi odporučiť? Děkuji |
|
| |||
| |||
| kaspersky;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast, je to zdarma.
| |||
| |||
| Vždy som našiel avast odčerpáva zdroje AVG je tiež zadarmo |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to byť Heinz virus
| |||
| |||
| haha, aj ako váš malý Navyše phil. I'm just skenovanie mojej celej siete a externých HDD s Kaspersky Anti-virus. By sa malo uskutočniť v čase, keď sa vrátim z koľaje popoludní. |
|
| |||
| |||
| To je všetko, na ktoré sa uplatňuje na odstraňovanie malware vlákno. Nie je potrebné platiť za antiviru, kedy veľa voľného alternatívy sú rovnako účinné. ----------
Stiahnite a premenujte HijackThis (Hjt)
---------- Ďalší príspevok, prosím pridajte Hjt log |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Internet Explorer Error - Windows nemôže nájsť "(NULL)" | metalface | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 28. mája 2009 22:02 |
| Viacnásobné Internet Explorer Windows Otvorenie | katiecoos | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 29. marca 2009 03:49 |
| Windows XP Service Pack 3 / Internet Explorer 7 | HANSA | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 3 | 21. marec 2009 09:24 |
| Windows Internet Explorer 8 Beta 1 | evilfantasy | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 5 | 6. marca 2008 13:19 |
| Ako odinštalovať program Windows Internet Explorer | Wael s | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 4 | 19. marca 2007 15:08 |
| Thread Tools | |
| |