![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, я не знаю, скільки людей мають або мали проблеми в минулому, але коли я натискаю на посилання електронної пошти в Firefox, це відкриває 57 + Windows Internet Explorer яких каскад всього мого екрані. Вона повинна відкрити Outlook. Якщо хто має дозвіл на це, я був би вдячний. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| звучить як вірус мені
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| звучить як робота для EVILFANTASY!
| |||
| |||
| Я думав, можливо, вірус себе, бачачи, я не встановлено антивірусне програмне забезпечення: | Я Zone Alarm Pro встановлена, хоча. Це підводить мене до іншої теми, пов'язаної з цим, що антивірусне програмне забезпечення ви рекомендуєте? Велике спасибі |
|
| |||
| |||
| Касперски;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Avast, це безкоштовно.
| |||
| |||
| Я завжди знаходив Avast виснажує ресурси Ср безкоштовний також |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може бути Хайнц Вірус
| |||
| |||
| Ха-ха, я, як ваш маленький крім того, Phil. Я просто вся моя сканування мережі та зовнішній жорсткий диск з Антивірусом Касперського. Повинно бути зроблено до того часу я повернуся з коледжу сьогодні вдень. |
|
| |||
| |||
| Це весь у Thread видалення шкідливих програм. Існує не потрібно платити за антивірусне коли багато вільних альтернатив настільки ж ефективними. ----------
Завантажити та перейменувати HijackThis (HJT)
---------- Наступне повідомлення просять додати HJT журналу |