![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hi.I mít P4 3Ghz, 1.5 GB RAM Antivirus: PC Tools antivirus Firewall: Podívejte n stop 2,6 s Phant0m `s pravidel Anti-Spyware: Spybot-S & D (na vyžádání) Browser: Opera 9.26 jak je můj počítač ochranu? je můj počítač v bezpečí? ps: omluva za špatný angličtina |
|
| |||
| |||
| Chtěl bych navrhnout nahradí firewall s Comodo. Ujistěte se, že používáte Rozšířené možnosti při instalaci. On-demand skenery přidat. SUPERAntiSpyware - Free Edition AVG Anti-Spyware Free Edition Podívejte se toto vlákno Více volného řešení. |
|
| |||
| |||
| děkuji you.im pomocí comodo a SUPERAntiSpyware hodnocení:) později bude i využívat zdarma superantispyware. |
|
| |||
| |||
| Jsem rád, že to pomůže. Bezpečné surfování ........ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Povězte mi o ochraně počítače | deathdude4044 | Virus, spyware a bezpečnost | 7 | 15. dubna 2009 22:04 |
| Stáhnout ochrany | mxmatt15 | Obecné Software Chat | 1 | 26. prosinec 2008 05:22 |
| My PC Protection | runoades | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 10. listopadu 2008 10:07 |
| Nejlepší ZDARMA ochranu. | KanoakaVirus | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 18. března 2008 09:11 |
| Ochrana na úrovni? Dostatečné? | Logické Bomb | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 25. prosince 2007 11:23 |
| Thread Nástroje | |
| |