![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi.i turi P4 3GHz, 1.5GB RAM Antivirus: PC Tools AntiVirus Firewall: Galite N sustabdyti 2.6 Phant0m `s Taisykliųrinkinio Antispyware: Spybot-S & D (on demand) Naršyklė: Opera 9,26 Kaip mano PC apsaugai? mano kompiuteris yra saugus? PS: Atsiprašau už blogą anglų |
|
| |||
| |||
| Siūlyčiau pakeisti ugniasienės su Comodo. Būtinai naudokite Išplėstinė parinktis diegiant. On-demand skeneriai pridėti. SUPERAntiSpyware - Nemokama versija AVG Anti-Spyware Free Edition Išvykimo šioje temoje daugiau laisvo sprendimų. |
|
| |||
| |||
| Ačiū you.im naudoti Comodo ir SUPERAntiSpyware teismą:) vėliau aš naudoti be superantispyware. |
|
| |||
| |||
| Malonu padėti. Saugus naršymas ........ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Papasakok man apie kompiuterio apsauga | deathdude4044 | Virus, Spyware & Security | 7 | Balandis 15, 2009 22:04 |
| Parsisiųsti apsauga | mxmatt15 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 26 gruodis 2008 05:22 |
| Mano PC Protection | runoades | Virus, Spyware & Security | 3 | Lapkritis 10, 2008 10:07 |
| Best Free apsauga. | KanoakaVirus | Virus, Spyware & Security | 8 | Kovas 18, 2008 09:11 |
| Apsaugos lygį? Tinkamas? | Logic Bomb | Virus, Spyware & Security | 3 | 25 gruodis 2007 11:23 |
| Temos įrankiai | |
| |