![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hi.i мають 3Ghz P4, 1.5GB RAM Антивірусні програми: PC Tools AntiVirus Firewall: Подивіться N зупинки 2,6 з Phant0m `S набір правил Antispyware: Spybot-S & D (на вимогу) Браузер: Opera 9.26 Як мій PC Protection? мій комп'ютер безпечно? PS: Извините за поганої англійська |
|
| |||
| |||
| Я б запропонував замінити Брандмауер Comodo. Обов'язково використовуйте опцію Додатково при установці. На вимогу сканерів додати. SUPERAntiSpyware - Безкоштовні видання AVG Anti-Spyware Free Edition Від'їзд цій темі для більш вільні рішення. |
|
| |||
| |||
| Дякую you.im допомогою Comodo і SUPERAntiSpyware суд:) Потім я буду використовувати вільний SUPERAntiSpyware. |
|
| |||
| |||
| Раді вам допомогти. Безпечний серфінг ........ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Розкажіть мені про ваш захист комп'ютера | deathdude4044 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 7 | 15 квітня 2009 22:04 |
| Завантажити захисту | mxmatt15 | General Software чат | 1 | 26 грудня 2008 05:22 |
| Мій PC Protection | runoades | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 10 листопада 2008 10:07 |
| Найкращий захист свободи. | KanoakaVirus | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 18 березня 2008 09:11 |
| Ступінь захисту? Адекватними? | Logic Bomb | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 25 грудня 2007 11:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |