![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj právě vstoupil do fóra. Už Norton a nezjistí, pop up blocker je na vysoké úrovni, stále reklamy a pop-upů na všech různých místech také počítač běží pomaleji než obvykle. Může mi někdo pomoct s fix. díky těší na jednání ze strany někoho jiného. |
|
| |||
| |||
| Vítejte na TCF. Stáhnout HijackThis do počítače. Double-klikněte na soubor, který jste právě stáhli. Klikněte na "Instalace"Tlačítko nainstalovat. Bude implicitně nainstaluje do adresáře -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Prosíme, neměňte výchozí instalaci umístění. Po instalaci, HijackThis měla otevřít pro vás. Dále klikněte na "Do systému kontroly a uložit log soubor " tlačítko. HijackThis bude skenovat a poté přihlásit se otevře v Poznámkovém bloku. V levém horním rohu okna klikněte notepad "Soubor" > "Uložit jako" název hijackthis a uložte jej do Desktop. Prosím uložte jako textový log (. txt) Nebo souboru. Log Dělat NE attach MS-Word . DOC soubory nebudou pohlížet! Za svůj příspěvek, přidejte se přihlásit jako Přílohu. * Nemáte Hijackthis opravit něco. Většina toho, co zjistí, bude neškodná nebo dokonce nutné. ** Nepoužívejte Analyse Toto tlačítko. Jeho závěry jsou nebezpečné, když nesprávně vyložil. Průvodce pro přichycení přihlásí na pracovní místo |
|
| |||
| |||
| Citace:
Nazdar Passat, To je Mike z Norton Autorizovaný Podpořte tým reagují na vaše vysílání. Kdybyste mohl, prosím řekněte mi, jste pomocí Norton Internet Security nebo Norton Anti Virus nebo Norton 360. Prosím, dejte mi vědět, který produkt, který používáte a kterou verzi, takže jsem vám mohou pomoci furthur. Děkuji ti, Michael York Norton Autorizovaný Podpora týmu Symantec Corporation |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Michaeli, vítejte na TCF.
| |||
| |||
| Ahoj Dave, Já jsem za předpokladu, že to, co máte na mysli, je pro mě, aby poskytli informace o funkcích aplikace Norton Internet Security a Norton 360? Prosím, dejte mi vědět a já bych se rád na chvíli si tím správným směrem. Mým hlavním cílem je zjistit více o tom, které konkrétní výrobek Passat je používáte, takže mohu lépe pomáhat s vydáním. Díky, Mike Norton Autorizovaný Podpora Symantec Corporation |
|
| |||
| |||
| Ne, to není to, co mám na mysli Michael. Co jsem se dostat na to je počítač pomůže fórum a chceme chránit naše členy. Takže pokud budete řekněte nám, pro kterou pracujete Norton vy budete muset dokázat. I neznamená být nepřátelští, ale existuje příliš mnoho hoaxers, spammery a trolls tam. Díky. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave, Jen jsem chtěl ukončit smyčku na toto vlákno. Díky, že jste si udělali čas, aby mi mou totožnost prokázat offline. Vážím vám umožní mi to pomůže uživateli ve vašem fóru. Pro ty, kteří mohou být čtení tohoto vlákna, budu pravidelně kontrolovat, zda mohu pomoci uživatelům s Norton produkt související otázky. Díky ještě jednou, Mike Michael York Norton Autorizovaný Podpora týmu Symantec Corporation |
|
| |||
| |||
| To není nic dělat, ale pošle vás na podporu domovskou stránku. A není Michael York na stránky podpory. http://searchg.symantec.com/search?q...symc_en_US&x=0 |
|
| |||
| |||
| im ne jistý, že to je řešení, které hledáte, firefox, ale zdá se, pracuje skvěle při rubání rudy otevíraná okna, i používání brány firewall a FF bez jakýchkoliv problémů. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Mnohé problémy - Počítač běží neuvěřitelně pomalý, je náhodný okénka celou dobu | footynutdyl | Obecné Software Chat | 1 | 2. června 2009 19:23 |
| Cid oken | lazj | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 15. října 2008 10:31 |
| Problémy s oken a iexplore spuštění procesu | 1carly1 | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 15. únor 2008 10:36 |
| Adware potíže | Marcus123 | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 30. ledna 2008 11:11 |
| Oken | shig | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 18. prosinec 2007 08:42 |
| Thread Nástroje | |
| |