μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Adware προβλημάτων δεν μπορεί να σταματήσει popups

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 26 Νοεμβρίου 2007, 21:43
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια μόλις προσχώρησαν το φόρουμ. Έχεις Norton και δεν εντοπίζει, pop up blocker είναι σε υψηλό επίπεδο, εξακολουθούν να έχουν οι διαφημίσεις και τα pop ups για όλες τις διαφορετικές τοποθεσίες, επίσης υπολογιστής λειτουργεί πιο αργά από ό, τι συνήθως. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει με μια ενημέρωση κώδικα. χάρη με ανυπομονησία να ακούσω από κάποιον.
Old 26 Νοεμβρίου 2007, 21:45
Συντονιστής Ομάδας

Καλώς ήλθατε στο TCF.

Λήψη HijackThis στην επιφάνεια εργασίας σας.
Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο που μόλις τηλεφορτωθούν.
Κάντε κλικ στο "Εγκατάσταση"Το κουμπί, για να εγκαταστήσετε.
Από προεπιλογή θα εγκαταστήσετε στον κατάλογο -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Παρακαλώ μην αλλάξετε την προεπιλεγμένη εγκατάσταση τοποθεσία.
Μετά την εγκατάσταση, θα πρέπει HijackThis ανοικτή για εσάς.

Επόμενη κλικ στην "Να ένα σύστημα σάρωσης και να αποθηκεύσετε ένα αρχείο " κουμπί.
HijackThis θα σαρώσει και στη συνέχεια θα ανοίξει ένα ημερολόγιο στο σημειωματάριο.
Στο επάνω αριστερά του παραθύρου κάντε κλικ στο σημειωματάριο "Φάκελος" > "Αποθήκευση ως" όνομα hijackthis και στη συνέχεια να το αποθηκεύσετε στο Desktop.
Παρακαλώ αποθηκεύστε το κείμενο ως log (. txt) Ή το αρχείο. Συνδεθείτε
Κάνω ΔΕΝ επισυνάψτε το MS-Word . DOC αρχεία, δεν θα εξεταστεί!
Στη θέση σας, προσθέστε το αρχείο καταγραφής ως Κατάσχεση.
* Δεν έχετε καθορίσει Hijackthis κάτι ακόμα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται.
** Να μη χρησιμοποιείτε το να αναλυθεί αυτό το κουμπί. Είναι ευρήματα είναι επικίνδυνα αν παρερμηνευθεί.

Οδηγός για την σύνδεση των κορμών σε θέση

Old 3 Δεκεμβρίου 2007, 14:19
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Passat View Post
Γεια μόλις προσχώρησαν το φόρουμ. Έχεις Norton και δεν εντοπίζει, pop up blocker είναι σε υψηλό επίπεδο, εξακολουθούν να έχουν οι διαφημίσεις και τα pop ups για όλες τις διαφορετικές τοποθεσίες, επίσης υπολογιστής λειτουργεί πιο αργά από ό, τι συνήθως. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει με μια ενημέρωση κώδικα. χάρη με ανυπομονησία να ακούσω από κάποιον.

Γεια σου Passat,

Αυτό είναι από τον Mike Norton Επιτρεπόμενο Support Team ανταποκρίνεται στη δική σας τοποθέτηση. Αν μπορούσατε να μου πείτε, είστε χρησιμοποιώντας το Norton Internet Security ή Norton Anti Virus ή Norton 360. Παρακαλώ επιτρέψτε μου να γνωρίζουν ποιο προϊόν που χρησιμοποιείτε και την έκδοση, ώστε να μπορέσω να σας βοηθήσει furthur.

Σε ευχαριστώ,

Michael Υόρκη
Norton Επιτρεπόμενο Support Team
Symantec Corporation
Old 3 Δεκεμβρίου 2007, 16:07
Διαχειριστής Ομάδα

Hi Michael, σας καλωσορίζουμε στο TCF.

Ελπίζω ότι δεν σας πειράζει, αλλά μπορεί να σας υποστηρίξει το αίτημα αυτό για μένα παρακαλώ.

Ευχαριστώ.

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 Δεκεμβρίου 2007, 16:33
Μέλος Ομάδα

Hi Dave,

Είμαι θεωρώντας ότι αυτό που εννοείτε, για μένα είναι να παράσχει πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Norton Internet Security και το Norton 360?

Παρακαλώ επιτρέψτε μου να μάθω, και θα ήμουν ευτυχής να σας σημείο προς τη σωστή κατεύθυνση. Κύριος στόχος μου είναι να καταλάβω πιο συγκεκριμένα σχετικά με το προϊόν Passat που χρησιμοποιεί, έτσι ώστε να μπορεί καλύτερα να βοηθήσει με το θέμα.

Ευχαριστώ,
Mike

Norton Επιτρεπόμενο Υποστήριξη
Symantec Corporation
Old 3 Δεκεμβρίου 2007, 16:46
Διαχειριστής Ομάδα

Οχι, δεν είναι αυτό εννοώ Μιχαήλ.

Αυτό που έχω αρχίσει σε αυτό είναι είναι ένα βήμα και θα βοηθήσει όπως και για την προστασία των μελών μας.

Έτσι, αν πρόκειται να μας πει για το έργο σας το Norton σας θα πρέπει να το αποδείξουμε.

Δεν εννοώ να είναι εχθρική, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά hoaxers, spammers και trolls εκεί.

Ευχαριστώ.
Old 23 Γενάρη 2008, 19:18
Μέλος Ομάδα

Hi Dave,

Ήθελα απλώς να κλείσει το βρόχο για αυτό το νήμα. Ευχαριστούμε για το χρόνο να μου αποδείξει την ταυτότητά μου offline. Σ 'ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να σας βοηθήσει τους χρήστες στο φόρουμ.

Για εκείνους που μπορεί να διαβάζετε αυτό το νήμα, θα ελέγχει σε τακτά διαστήματα για να δω αν μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες με τα θέματα που σχετίζονται με τα προϊόντα της Norton.

Ευχαριστώ και πάλι,
Mike

Michael Υόρκη
Norton Επιτρεπόμενο Support Team
Symantec Corporation
Old 23 Γενάρη 2008, 19:52
Συντονιστής Ομάδας

Αυτό δεν κάνει τίποτα αλλά για να σας στείλουμε την υποστήριξη αρχική σελίδα.

Και δεν υπάρχει Michael Υόρκη σχετικά με τη στήριξη σελίδες.

http://searchg.symantec.com/search?q...symc_en_US&x=0

Old 23 Γενάρη 2008, 21:42
Μέλος Ομάδα

im μη βέβαιος ότι αυτή είναι μια λύση που σας ενδιαφέρει, αλλά firefox φαίνεται να λειτουργεί άριστα σε stoping popups, να χρησιμοποιήσω ένα firewall και FF, χωρίς οποιαδήποτε ζητήματα.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.