![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szia csak csatlakozott a fórumhoz. A Norton, és nem észleli, pop-up blokkoló a magas szinten továbbra is a hirdetéseket és a pop-up "a különböző területek is számítógép futása érzékelhetően lelassul. Tud akárki segítsen nekem egy fix. köszönet várja, hogy valaki a tárgyaláson.
|
|
|
|||
|
|||
|
Üdvözöljük a TCF.
Letöltés HijackThis az asztalra. Kattintson duplán a fájl csak letöltött. Kattintson a "Telepítés"Gombra a telepítés. Ez alapértelmezés szerint telepíti a könyvtár -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Kérjük, ne változtassa meg az alapértelmezett install helyét. A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára. Következő kattintson a "Van egy rendszer scan, és mentse a log file " gombra. HijackThis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben. A bal felső ablakban kattintsunk a notepad "Fájl" > "Save As" nevét hijackthis majd mentse el a Desktop. Kérjük, őrizze meg a Napló a szöveg (. txt) Fájl vagy. Napló Tesz NEM csatolja MS-Word . DOC kép, akkor nem kell vizsgálni! Az Ön üzenete, add hozzá a napló egy Attachment. * Még nincs Hijackthis meg még semmit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges. ** Ne használjuk a Analyse A gomb. A leletek a veszélyes, ha félreértelmezhető. Guide for kapcsolódó naplófájlokhoz a postán |
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Szia passat, Ez a Mike Norton Authorized Support Team reagál a kiküldetés. Ha nem kérem, mondja meg nekem, te felhasználásával a Norton Internet Security vagy Norton Anti Virus, vagy a Norton 360. Please let me know, amelyet Ön használ és amely változat, úgy, hogy segítséget nyújthat furthur. Köszönöm, Michael York Norton Authorized Support Team Symantec Corporation |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szia Michael, welcome to TCF.
|
|||
|
|||
|
Szia Dave,
Én, azt feltételezve, hogy mire gondol, mert nekem, hogy adjanak tájékoztatást a jellemzői a Norton Internet Security és a Norton 360? Please let me know, és úgy lenne jó, hogy pont te a helyes irányba. A fő cél az, hogy kitaláljuk, több sajátosságait, hogy melyik termék passat használ, így én is jobban segíti a probléma. Köszönöm, Mike Norton Authorized Support Symantec Corporation |
|
|
|||
|
|||
|
Nem, ez nem jelenti azt, amit Michael.
Amit kilyukadni ez egy számítógép segít fórum és mi, mint hogy megvédjük tagjai. Tehát, ha lesz meg nekünk dolgozik Norton fogsz kell bizonyítani. Én nem azt jelenti, hogy ellenséges, de túl sok hoaxers, spammers és trollok odakint. Köszönöm. |
|
|
|||
|
|||
|
Szia Dave,
Én csak azt akartam, hogy lezárja a hurok e téma. Köszönöm, hogy időt hadd bizonyítani én identitás offline. Köszönöm neked, hogy nekem, hogy segítsen a felhasználóknak a fórum. Azok számára, akik lehet olvasó ez téma, én is rendszeresen ellenőrzik, hogy ha tudok segíteni a felhasználók számára a Norton termék kapcsolatos kérdéseket. Thanks again, Mike Michael York Norton Authorized Support Team Symantec Corporation |
|
|
|||
|
|||
|
Ez nem csináltam semmit, de küld Önnek, hogy a támogatási kezdőlapját.
És nincs Michael York a támogató oldalakat. http://searchg.symantec.com/search?q...symc_en_US&x=0 |
|
|
|||
|
|||
|
im nem biztos, hogy ez a megoldás amit keres, de úgy tűnik, hogy a Firefox a kiválóan stoping-upok, én használ tűzfalat és FF nélkül kérdéseket.
|