![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki ką tik prisijungė prie forumo. Ar Norton ir neatpažįsta, pop-up blokatorius yra aukšto lygio dar reklamos ir iššokančių langų visų skirtingose vietose ir kompiuteris veikia lėčiau nei įprastai. Can anyone help me su nustatyti. Ačiū Laukiame iš ko nors. |
|
| |||
| |||
| Sveiki atvykę į TCF. Atsisiųsti HijackThis darbalaukyje. Dukart spustelėkite failą, kurį ką tik atsisiųstų. Paspauskite "Įdiegti"Mygtuką, norėdami nustatyti. Tai bus pagal numatytąją diegimo Directory -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Please don't pakeisti numatytąją diegimo vietą. Po install, HijackThis turėtų atverti jums. Kitas spustelėkite "Ar sistema nuskaito ir išsaugokite failą " mygtuką. HijackThis bus nuskaityti ir tada žurnale bus atidaryta Notepad. Į viršų kairėje Notepad lange Failas > "Save As" pavadinimas tai HijackThis tada išsaugokite jį Desktop. Prašome įrašyti kaip tekstas žurnale (. TXT) Failo arba. Žurnalas Daryti NĖRA pridėti MS Word . DOC failai, jie negali būti vertinami! Į savo pranešimą, pridėti Prisijungti su Attachment. * Neturite HijackThis nustatyti kas dar. Daugiausia, ką ji mano bus nekenksmingas ir netgi būtinas. ** Nenaudokite panagrinėti šį mygtuką. Jis išvados yra pavojingi, jeigu neteisingai. Vadovas pritvirtinti žurnaluose paštu |
|
| |||
| |||
| Citata:
Labas Passat, Tai Mike nuo Norton oficialus palaikymo komanda reaguoti į jūsų atsakymo pranešimas. Jei galite pasakykite man, jūs naudojate Norton Internet Security "arba" Norton Anti-Virus arba Norton 360. Please let me know kuris produktas, kurį naudojate ir kokią versiją, kad galiu padėti furthur. Ačiū, Michael York Norton oficialus palaikymo komanda Symantec Corporation |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Michael, Sveiki atvykę į TCF.
| |||
| |||
| Hi Dave, Aš darant prielaidą, kad tai, ką reiškia, tai man suteikti informacijos apie Norton Internet Security "ir" Norton 360 "funkcijas? Please let me know, ir man būtų malonu jus nukreipti teisinga linkme. Mano pagrindinis tikslas yra išsiaiškinti daugiau ypatumų, dėl kurių produktas Passat naudoja, kad galėčiau geriau padėti šiuo klausimu. Ačiū, Mike Norton Įgaliotas Pagalba Symantec Corporation |
|
| |||
| |||
| Ne, tai ne tai, ką reiškia Michael. Ką aš gaunu ne tai yra kompiuterinių forumas ir mes norime apsaugoti savo narius. Taigi, jei jūs ketinate papasakoti dirbate Norton jums teks įrodyti. I don't mean būti priešiška, bet yra per daug hoaxers, nepageidaujamo e. pašto platintojus ir troliai ten. Ačiū. |
|
| |||
| |||
| Hi Dave, Aš tik norėjau uždaryti kilpa ant šio pokalbio. Ačiū, kad radote laiko leiskite įrodyti savo tapatybę neprisijungę. Man patinka jums leidžia man padėti vartotojams iš forumo. Tiems, kurie gali būti skaito šią temą, aš ir reguliariai tikrinti, ar galiu padėti vartotojams su Norton produktą susijusius klausimus. Thanks again, Mike Michael York Norton oficialus palaikymo komanda Symantec Corporation |
|
| |||
| |||
| Tai neturi nieko daryti, bet siunčia jus paremti puslapyje. Ir nėra Michael York apie pagalbos puslapiuose. http://searchg.symantec.com/search?q...symc_en_US&x=0 |
|
| |||
| |||
| Im not sure, kad tai yra sprendimas ieškote, bet Firefox atrodo puikiai dirbti ne stoping iššokančių langų, naudotis užkardą ir FF be jokių problemų. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Daug problemų - Kompiuteris veikia neįtikėtinai lėtai, yra atsitiktiniai langų visą laiką | footynutdyl | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | 2 birželis 2009 19:23 |
| Cid langų | lazj | Virus, Spyware & Security | 8 | 15 spalis 2008 10:31 |
| Problemos su langų ir Iexplore rodyti procesas | 1carly1 | Virus, Spyware & Security | 3 | 15 vasaris 2008 10:36 |
| Adware problemų | Marcus123 | Virus, Spyware & Security | 3 | 30 sausis 2008 11:11 |
| Iššokantys langai | SHIG | Virus, Spyware & Security | 1 | 18 gruodis 2007 08:42 |
| Temos įrankiai | |
| |