mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Adware problēmas nevar apstāties logus

Reply

Thread Tools
Old Novembris 26, 2007, 21:43
New Member Group

Hi tikko pievienojās forumā. Vai Norton un nenosaka, pop up blocker ir augstā līmenī vēl ir reklāmas un pop ups visās dažādās vietās arī dators darbojas lēnāk nekā parasti. Can anyone help me ar labojumu. paldies cer dzirdēt kādu.
Old Novembris 26, 2007, 21:45
Moderator Group

Welcome to TCF.

Lejupielādēt HijackThis uz Jūsu rakstāmgalda.
Dubultklikšķi uz faila tikai lejupielādēt.
Click on "Install"Button to install.
Tas pēc noklusējuma instalēt directory -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Lūdzu, nemainiet default install atrašanās vietu.
Pēc instalēšanas, HijackThis jāatver jums.

Nākamā noklikšķiniet uz "Vai sistēmas skenēšanu un saglabāt log failu " pogu.
HijackThis skenēs un tad log atvērsies notepad.
Augšējā kreisajā notepad logu klikšķi "File" > "Save As" name it HijackThis un saglabājiet to Desktop.
Lūdzu, saglabājiet žurnālā, kā teksta (. tXT) Fails vai. Log
Darīt NAV pievienot MS-Word . DOC failus, tie nevar aplūkot!
In your post, pievienojiet žurnālā, kā Pielikumu.
* Nav HijackThis noteikt kaut kas vēl. Lielākā daļa no tā konstatē, būs nekaitīgi vai pat nepieciešama.
** Nelietot Analyse Šī poga. Tā konstatējumi ir bīstami, ja nepareizi interpretēt.

Rokasgrāmata pievienot žurnālus, lai pēc

Old Decembris 3, 2007, 14:19
Loceklis

Quote:
Originally Posted by passat View Post
Hi tikko pievienojās forumā. Vai Norton un nenosaka, pop up blocker ir augstā līmenī vēl ir reklāmas un pop ups visās dažādās vietās arī dators darbojas lēnāk nekā parasti. Can anyone help me ar labojumu. paldies cer dzirdēt kādu.

Čau passat,

Tas ir Mike no Norton Authorized Support Team reaģēt uz jūsu posting. Ja jūs varētu, lūdzu, pasakiet man, vai Jūs lietojat Norton Internet Security, Norton Anti Virus un Norton 360. Please let me know, kurš produkts lietojat un kādu versiju, lai es varētu jums palīdzēt furthur.

Paldies,

Michael York
Norton Authorized Support Team
Symantec Corporation
Old Decembris 3, 2007, 16:07
Administrator Group

Hi Michael, laipni lūdzam TCF.

Ceru, ka jums nav prātā, bet vai jūs varat dublēt, ka prasība par mani lūdzu.

Pateicība.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Decembris 3, 2007, 16:33
Loceklis

Hi Dave,

Es esmu pieņemot, ka tas, kas jums ir, ir man sniegt informāciju par Norton Internet Security un Norton 360 features?

Lūdzu, ļaujiet man zināt, un es būtu priecīgs norādīt Jums pareizajā virzienā. Mans galvenais mērķis ir izdomāt vairāk specifiku, par kuru produkts passat izmanto, lai es varētu labāk palīdzēt ar jautājumu.

Pateicība,
Mike

Norton Authorized Support
Symantec Corporation
Old Decembris 3, 2007, 16:46
Administrator Group

Nē, tas nav tas, ko es domāju Michael.

Ko es esmu kļūst pie tas ir datora palīdzību forumā, un mēs vēlētos aizsargāt mūsu biedriem.

Tātad, ja jums pastāstīsim mums jūs strādājat Norton jūs nāksies pierādīt.

Es nedomāju par naidīgu, bet ir pārāk daudz hoaxers, surogātpasta un troļļi, kas tur.

Pateicība.
Old Janvāris 23, 2008, 19:18
Loceklis

Hi Dave,

Es tikai gribēju, lai slēgtu cilpu uz šo pavedienu. Paldies, ka veltījāt laiku, lai ļautu man pierādīt manu identitāti bezsaistē. I appreciate jums ļauj man, lai palīdzētu lietotājiem jūsu forumā.

Tiem, kuri var būt lasa šo pavedienu, es pārbauda regulāri, lai redzētu, vai es varu palīdzēt lietotājiem Norton produktu saistītiem jautājumiem.

Thanks again,
Mike

Michael York
Norton Authorized Support Team
Symantec Corporation
Old Janvāris 23, 2008, 19:52
Moderator Group

Tas nedara neko, bet nosūtīt jūs atbalstīt mājas lapā.

Un nav Maikls par atbalsta lapās York.

http://searchg.symantec.com/search?q...symc_en_US&x=0

Old Janvāris 23, 2008, 21:42
Loceklis

im nav pārliecināts, ka tas ir risinājums, ko meklējat, bet firefox, šķiet, darbojas lieliski pie stoping logus, i izmantot ugunsmūri un FF bez jebkādām problēmām.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.