![]() |
|
| |||
| |||
| Hi tikko pievienojās forumā. Vai Norton un nenosaka, pop up blocker ir augstā līmenī vēl ir reklāmas un pop ups visās dažādās vietās arī dators darbojas lēnāk nekā parasti. Can anyone help me ar labojumu. paldies cer dzirdēt kādu. |
|
| |||
| |||
| Welcome to TCF. Lejupielādēt HijackThis uz Jūsu rakstāmgalda. Dubultklikšķi uz faila tikai lejupielādēt. Click on "Install"Button to install. Tas pēc noklusējuma instalēt directory -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Lūdzu, nemainiet default install atrašanās vietu. Pēc instalēšanas, HijackThis jāatver jums. Nākamā noklikšķiniet uz "Vai sistēmas skenēšanu un saglabāt log failu " pogu. HijackThis skenēs un tad log atvērsies notepad. Augšējā kreisajā notepad logu klikšķi "File" > "Save As" name it HijackThis un saglabājiet to Desktop. Lūdzu, saglabājiet žurnālā, kā teksta (. tXT) Fails vai. Log Darīt NAV pievienot MS-Word . DOC failus, tie nevar aplūkot! In your post, pievienojiet žurnālā, kā Pielikumu. * Nav HijackThis noteikt kaut kas vēl. Lielākā daļa no tā konstatē, būs nekaitīgi vai pat nepieciešama. ** Nelietot Analyse Šī poga. Tā konstatējumi ir bīstami, ja nepareizi interpretēt. Rokasgrāmata pievienot žurnālus, lai pēc |
|
| |||
| |||
| Quote:
Čau passat, Tas ir Mike no Norton Authorized Support Team reaģēt uz jūsu posting. Ja jūs varētu, lūdzu, pasakiet man, vai Jūs lietojat Norton Internet Security, Norton Anti Virus un Norton 360. Please let me know, kurš produkts lietojat un kādu versiju, lai es varētu jums palīdzēt furthur. Paldies, Michael York Norton Authorized Support Team Symantec Corporation |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Michael, laipni lūdzam TCF.
| |||
| |||
| Hi Dave, Es esmu pieņemot, ka tas, kas jums ir, ir man sniegt informāciju par Norton Internet Security un Norton 360 features? Lūdzu, ļaujiet man zināt, un es būtu priecīgs norādīt Jums pareizajā virzienā. Mans galvenais mērķis ir izdomāt vairāk specifiku, par kuru produkts passat izmanto, lai es varētu labāk palīdzēt ar jautājumu. Pateicība, Mike Norton Authorized Support Symantec Corporation |
|
| |||
| |||
| Nē, tas nav tas, ko es domāju Michael. Ko es esmu kļūst pie tas ir datora palīdzību forumā, un mēs vēlētos aizsargāt mūsu biedriem. Tātad, ja jums pastāstīsim mums jūs strādājat Norton jūs nāksies pierādīt. Es nedomāju par naidīgu, bet ir pārāk daudz hoaxers, surogātpasta un troļļi, kas tur. Pateicība. |
|
| |||
| |||
| Hi Dave, Es tikai gribēju, lai slēgtu cilpu uz šo pavedienu. Paldies, ka veltījāt laiku, lai ļautu man pierādīt manu identitāti bezsaistē. I appreciate jums ļauj man, lai palīdzētu lietotājiem jūsu forumā. Tiem, kuri var būt lasa šo pavedienu, es pārbauda regulāri, lai redzētu, vai es varu palīdzēt lietotājiem Norton produktu saistītiem jautājumiem. Thanks again, Mike Michael York Norton Authorized Support Team Symantec Corporation |
|
| |||
| |||
| Tas nedara neko, bet nosūtīt jūs atbalstīt mājas lapā. Un nav Maikls par atbalsta lapās York. http://searchg.symantec.com/search?q...symc_en_US&x=0 |
|
| |||
| |||
| im nav pārliecināts, ka tas ir risinājums, ko meklējat, bet firefox, šķiet, darbojas lieliski pie stoping logus, i izmantot ugunsmūri un FF bez jebkādām problēmām. |