rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Wirusów, oprogramowania szpiegującego i Bezpieczeństwa

Register

Adware problemów can't stop pop

Reply

Narzędzia wątku
Old 26 listopada 2007, 21:43
Nowe państwa grupy

Default Adware problemów can't stop pop

Cześć właśnie dołączył forum. Czy Norton i nie wykrywa, pop-up jest na wysokim poziomie jeszcze reklam i pop-upy w różnych miejscach również komputera wolniej niż zwykle. Czy ktoś może mi pomóc z poprawki. dzięki oczekuje na rozprawę od kogoś.
Old 26 listopada 2007, 21:45
Moderator grupy

Zapraszamy do TCF.

Pobrać HijackThis na pulpicie.
Kliknij dwukrotnie pobrany plik.
Kliknij przycisk "Zainstaluj", Aby zainstalować.
Będzie ona domyślnie zainstalować do katalogu -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Proszę nie zmieniać domyślnej lokalizacji instalacji.
Po instalacji, HijackThis należy otworzyć dla Ciebie.

Następnie kliknij przycisk "Czy system skanowania i zapisać plik " przycisk.
HijackThis skanowania, a następnie zalogować się otworzyć w Notatniku.
W lewym górnym rogu okna kliknij notatnik Plik " > "Zapisz jako" nazwę hijackthis a następnie zapisać go na Desktop.
Proszę zapisać dziennik w tekście (. txt) Lub pliku. Log
Zrobić NIE załączyć MS-Word . DOC Pliki te nie będą zajmowały się!
W postu, dodać do dziennika jako Zajęcie.
* Nie masz jeszcze coś naprawić hijackthis. Większość z tego, co stwierdzi, będą nieszkodliwe, a nawet konieczne.
** Nie używaj tego przycisku Analyse. To ustalenia są niebezpieczne, jeśli błędnie interpretowane.

Przewodnik do mocowania kłody na stanowisko

Old 3 grudnia 2007, 14:19
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by Passat View Post
Cześć właśnie dołączył forum. Czy Norton i nie wykrywa, pop-up jest na wysokim poziomie jeszcze reklam i pop-upy w różnych miejscach również komputera wolniej niż zwykle. Czy ktoś może mi pomóc z poprawki. dzięki oczekuje na rozprawę od kogoś.

Cześć Passat,

To jest Mike z Norton Authorized Support Team odpowiedzi na Twój post. Jeśli można proszę mi powiedzieć, czy jest Pan za pomocą Norton Internet Security lub Norton Anti Virus lub Norton 360. Proszę dać mi znać, który produkt jest używana i która wersja, tak że mogę pomóc furthur.

Dziękuję,

Michael York
Norton Authorized Support Team
Symantec Corporation
Old 3 grudnia 2007, 16:07
Administrator Group

Hi Michael, zapraszamy do TCF.

I hope you don't mind, ale można tworzyć kopie zapasowe, że roszczenie do mnie należy.

Dzięki.

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3 grudnia 2007, 16:33
Członek grupy

Hi Dave,

Jestem przy założeniu, że co masz na myśli, jest dla mnie do dostarczenia informacji na temat funkcji programu Norton Internet Security oraz Norton 360?

Proszę dać mi znać, a ja cieszę się, że byłoby chwili w dobrym kierunku. Moim głównym celem jest, aby dowiedzieć się więcej na temat specyfiki produktu Passat jest przy tym, aby można było lepiej pomóc w tej kwestii.

Dzięki,
Mike

Norton Authorized Support
Symantec Corporation
Old 3 grudnia 2007, 16:46
Administrator Group

Nie, nie jest to co mam na myśli Michała.

Co mam na to coraz to komputer pomoże forum i chcemy, aby chronić naszych użytkowników.

Więc jeśli masz zamiar opowiedzieć nam pracy Norton You're Going to trzeba udowodnić.

I don't mean to być wrogie, ale zbyt wiele hoaxers, spamerów i trollami out there.

Dzięki.
Old 23 stycznia 2008, 19:18
Członek grupy

Hi Dave,

Chciałem tylko zamknąć pętlę w tym wątku. Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozwól mi udowodnić moją tożsamość w trybie offline. I appreciate you pozwalają mi pomóc użytkownikom w forum.

Dla tych, którzy mogą być czytanie tego wątku będę regularnie sprawdzać w celu sprawdzenia, czy mogę pomóc użytkownikom produktów Norton zagadnień pokrewnych.

Thanks again,
Mike

Michael York
Norton Authorized Support Team
Symantec Corporation
Old 23 stycznia 2008, 19:52
Moderator grupy

To nie robić nic, ale można wysłać do wsparcia strony głównej.

I nie ma Michael York na wsparcie stron.

http://searchg.symantec.com/search?q...symc_en_US&x=0

Old 23 stycznia 2008, 21:42
Członek grupy

im, że nie jest to rozwiązanie, którego szukasz, ale Firefox wydaje się doskonale w pracy stoping pop, i korzystać z zapory i FF bez żadnych problemów.
Reply

Register

Zakładki