![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max tocmai a aderat la forum. Au Norton şi nu detecta, pop up blocker este încă la nivel înalt au reclame de tip pop up şi pe toate site-urile de calculator este de asemenea, să fie difuzate mai lentă decât de obicei. Poate cineva să mă ajute cu o injecţie. mersi aşteaptă cu nerăbdare să auzim de la cineva. |
|
| |||
| |||
| Bine ati venit la TCF. Descărca HijackThis pe desktop. Faceţi dublu-clic pe fişierul pe care tocmai aţi descărcat. Click pe "Instalaţi"Pentru a instala. Acesta va instala în mod implicit în director -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Vă rugăm să nu modificaţi implicit instala locaţie. După instalare, HijackThis ar trebui să se deschidă pentru tine. Next, faceţi clic pe "Fă-un sistem de scanare şi salva un fişier jurnal " buton. HijackThis va scana şi apoi un jurnal se va deschide în Notepad. În partea de sus din stânga faceţi clic pe fereastra notepad "File" > "Salvaţi ca" nume hijackthis şi apoi salvaţi-o la Spaţiul de lucru. Vă rugăm să salvaţi jurnal ca un text (. tXT) Sau fişier. Jurnal Face NU ataşa MS-Word . DOC imagini, acestea nu vor fi uitat la! În articolul dvs., adăugaţi ca un jurnal Atasament. * Nu au Hijackthis repara nimic. Cea mai mare parte a ceea ce se constată va fi inofensiv sau chiar sunt necesare. ** Nu folosiţi Analizarea Acest buton. Este scris concluziile sunt periculoase dacă interpretat greşit. Ghidul pentru fixarea jurnalele de la o posta |
|
| |||
| |||
| Citat:
Salut Passat, Aceasta este Mike din Norton Autorizat Support Team răspuns la dvs. postaţi. Dacă aţi putea să vă rog, spune-mi, te folosind Norton Internet Security sau Norton anti-virus sau Norton 360. Vă rog să-mi spuneţi care produsul pe care îl utilizaţi şi care versiune, astfel încât să pot ajuta să furthur. Mulţumesc, Michael York Norton Autorizat Support Team Symantec Corporation |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bună Michael, Bine ati venit la TCF.
| |||
| |||
| Max Dave, Sunt presupunând că ceea ce spun, este pentru mine, pentru a oferi informaţii cu privire la caracteristicile de Norton Internet Security şi Norton 360? Vă rog să-mi spuneţi, şi aş fi bucuros să vă punct în direcţia cea bună. Principalul meu obiectiv este de a da seama mai multe detalii despre ce produs este Passat, folosind, pentru ca te pot ajuta cu mai bine problema. Mulţumesc, Mike Norton Autorizat de suport Symantec Corporation |
|
| |||
| |||
| Nu, că nu este ceea ce vreau sa spun, Michael. Ce am ajung este acest lucru este un computer ajuta forum si ne place, pentru a ne proteja membrii. Deci, dacă aveţi de gând să ne spui tu lucrezi pentru Norton pe care îl va trebui să o dovedesc. Eu nu zic să fie ostile, dar sunt prea multe hoaxers, spam şi stânga acolo. Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Max Dave, Am vrut doar pentru a închide bucla de pe acest thread. Vă mulţumim pentru timpul acordat lasă-mă să-mi dovedi identitatea offline. Apreciez că ai să permită mine pentru a ajuta utilizatorii de pe forum. Pentru cei care poate fi citit acest thread, voi verifica în mod regulat pentru a vedea daca pot ajuta utilizatorii cu probleme legate de produse Norton. Multumesc inca o data, Mike Michael York Norton Autorizat Support Team Symantec Corporation |
|
| |||
| |||
| Asta nu face nimic, dar va trimite la pagina de sprijin. Şi nu există nici un Michael York pe paginile de asistenţă. http://searchg.symantec.com/search?q...symc_en_US&x=0 |
|
| |||
| |||
| im nu sunt sigur că aceasta este o soluţie pe care il cautati, dar Firefox pare să funcţioneze excelent la stoping pop-up, i utilizaţi un paravan de protecţie şi CF, fără nici o problemă. |
![]() |
|
| Marcaje |