![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj práve vstúpil do fóra. Už Norton a nezistí, pop up blocker je na vysokej úrovni, stále reklamy a pop-upov na všetkých rôznych miestach aj počítač beží pomalšie ako obvykle. Môže mi niekto pomoct s fix. vďaka teší na rokovania zo strany niekoho iného. |
|
| |||
| |||
| Vitajte na TCF. Stiahnuť HijackThis do počítača. Double-kliknite na súbor, ktorý ste práve prevzali. Kliknite na "Inštalácia"Tlačidlo nainštalovať. Bude implicitne nainštaluje do adresára -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Prosím, nemeňte predvolenú inštaláciu umiestnenie. Po inštalácii, HijackThis mala otvoriť pre vás. Ďalej kliknite na "Do systému kontroly a uložiť log súbor " tlačidlo. HijackThis bude skenovať a potom prihlásiť sa otvorí v programe Poznámkový blok. V ľavom hornom rohu okna kliknite notepad "Súbor" > "Uložiť ako" názov hijackthis a uložte ho do Desktop. Prosím uložte ako textový log (. Txt) Alebo súboru. Log Robiť NIE attach MS-Word . DOC súbory nebudú pozerať! Za svoj príspevok, pridajte sa prihlásiť ako Prílohu. * Nemáte Hijackthis opraviť niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné. ** Nepoužívajte Analyse Toto tlačidlo. Jeho závery sú nebezpečné, keď nesprávne vyložil. Sprievodca pre prichytenie prihlási na pracovné miesto |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nazdar Passat, To je Mike z Norton Autorizovaný Podporte tím reagujú na vaše vysielanie. Keby mohol, prosím povedzte mi, ste pomocou Norton Internet Security alebo Norton Anti Virus alebo Norton 360. Prosím, dajte mi vedieť, ktorý výrobok, ktorý používate a ktorú verziu, takže som vám môžu pomôcť furthur. Ďakujem ti, Michael York Norton Autorizovaný Podpora tímu Symantec Corporation |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Michaeli, vitajte na TCF.
| |||
| |||
| Ahoj Dave, Já jsem za predpokladu, že to, čo máte na mysli, je pre mňa, aby poskytli informácie o funkciách aplikácie Norton Internet Security a Norton 360? Prosím, dajte mi vedieť a já bych se rád na chvíľu si tým správnym smerom. Mojím hlavným cieľom je zistiť viac o tom, ktoré konkrétne výrobok Passat je používate, takže môžem lepšie pomáhať s vydaním. Vďaka, Mike Norton Autorizovaný Podpora Symantec Corporation |
|
| |||
| |||
| Nie, to nie je to, čo mám na mysli Michael. Co jsem se dostat na to je počítač pomôže fórum a chceme chrániť našich členov. Takže ak budete povedzte nám, pre ktorú pracujete Norton vy budete musieť dokázať. I neznamená byť nepriateľské, ale existuje príliš veľa hoaxers, spamermi a trolls tam. Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Ahoj Dave, Len som chcel ukončiť slučku na toto vlákno. Vďaka, že ste si urobili čas, aby mi moju totožnosť preukázať offline. Vážím vám umožní mi to pomôže užívateľovi vo vašom fóre. Pre tých, ktorí môžu byť čítanie tohto vlákna, budem pravidelne kontrolovať, či môžem pomôcť užívateľom s Norton produkt súvisiace otázky. Vďaka ešte raz, Mike Michael York Norton Autorizovaný Podpora tímu Symantec Corporation |
|
| |||
| |||
| To nie je nič robiť, ale pošle vás na podporu domovskú stránku. A nie je Michael York na stránky podpory. http://searchg.symantec.com/search?q...symc_en_US&x=0 |
|
| |||
| |||
| im nie istý, že to je riešenie, ktoré hľadáte, firefox, ale zdá sa, pracuje skvele pri rubání rudy otvárateľné okná, aj používanie brány firewall a FF bez akýchkoľvek problémov. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Mnohé problémy - Počítač beží neuveriteľne pomalý, je náhodný okienka celú dobu | footynutdyl | Všeobecné Software Chat | 1 | 2. júna 2009 19:23 |
| Cid okien | lažje | Virus, spyware a bezpečnosť | 8 | 15. októbra 2008 10:31 |
| Problémy s okien a iexplore spustenie procesu | 1carly1 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 15. február 2008 10:36 |
| Adware ťažkosti | Marcus123 | Virus, spyware a bezpečnosť | 3 | 30. januára 2008 11:11 |
| Okien | Shiga | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 18. december 2007 08:42 |
| Thread Tools | |
| |