![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок праведан придружила на форуму. Имати Нортон и не открију, поп-уп блокера је на високом нивоу још имају рекламе и поп уп прозоре на свим различитим локацијама такође рачунару спорије него иначе. Може било ко помоћ мене са поправке. хвала весели слух од некога. |
|
| |||
| |||
| Добродошли на ТЦФ. Скидати ХијацкТхис на радну површину. Двапут кликните на датотеку коју сте управо преузели. Кликните на "Инсталација"Буттон то инсталл. То ће по дефаулту инсталирати на каталог -- Ц: \ Програм Филес \ Тренд Мицро \ ХијацкТхис Молимо вас да не промену подразумеване инсталације. Након инсталације, ХијацкТхис требало отворити за вас. Следећи кликните на "Да ли је систем скенирати и чување лог филе " дугме. ХијацкТхис це скенирати а затим и пријава ће се отворити у Нотепад. У горњем левом делу прозора кликните на нотепад "Филе" > "Саве Ас" именом хијацктхис и онда сте на Десктоп. Молимо, пријавите се сачувати као текст (. ТКСТ) Или датотеку. Лог Учинити НЕ придају МС-Уорд . ДОЦ слика, оне неће бити Погледамо! У свој пост и додајте се пријавите као Прилог. * Немате Хијацктхис поправити ништа још. Већина онога што ће се пронађе безопасни или чак обавезна. ** Не користите Аналысе Овај дугме. То је опасно, ако се налазе мисинтерпретед. Водич за придаје се пријављује на пост |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Бок Пассат, Ово је Мајк из Нортон Аутхоризед Суппорт Теам реаговати на ваше постинг. Кад би могла молим реците мене, зар не користи Нортон Интернет Сецуриты или Нортон Анти Вирус или Нортон 360. Молимо вас јавите ми који производ који користите и која верзија, тако да могу помоћи фуртхур. Хвала, Мицхаел Ыорк Нортон Аутхоризед Суппорт Теам Сымантец Цорпоратион |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мицхаел Здраво, добродошли на ТЦФ.
| |||
| |||
| Даве Хи, Ја сам уз претпоставку да је оно што ти мислиш, је за мене да пруже информације о карактеристикама Нортон Интернет Сецуриты и Нортон 360? Молимо да јавите ми, и ја би се радо показива се у правом смеру. Мој главни циљ је схватити што више детаља о производу Пассат користи, тако да ја могу боље помажу у питању. Хвала, Мајк Нортон Аутхоризед Суппорт Сымантец Цорпоратион |
|
| |||
| |||
| Не, то није оно што мислим Мајкл. Шта сам узимајући у је да је ово рачунар помоћи форум и ми хтели заштитити наше чланове. Дакле, ако ћете нам рећи у којој радите Нортон идете на морати доказати то. Не мислим да се непријатељски, али има превише хоаксерс, троллс спаммерс и вани. Хвала. |
|
| |||
| |||
| Даве Хи, ЈА праведан тражен за цлосе петља на овај тхреад. Хвала што сте издвојили време да би ми показати мој идентитет оффлине. Цијеним допуштајући ми да вам помоћи корисницима у вашем форуму. За оне који мај бити читање овај тхреад, ја ћу цхецк ин редовно видети ако Ја могу помоћи корисницима Нортон производ са повезаним питањима. Хвала опет, Мајк Мицхаел Ыорк Нортон Аутхоризед Суппорт Теам Сымантец Цорпоратион |
|
| |||
| |||
| То не учини ништа, али вам послати на подршку хоме паге. И нема Мицхаел Ыорк на подршци. хттп://сеарцхг.сымантец.цом/сеарцх?к...сымц_ен_УС&кс=0 |
|
| |||
| |||
| им не сигуран да је ово решење које тражите, а Фирефокс се чини да ради одлично на стопинг поп-прозоре, и користите заштитни зид и ФФ без икаквих проблема. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Многи проблеми - Рачунар покреће невероватно споро, постоје случајни попупс свих времена | фоотынутдыл | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 2. јуна 2009 19:23 |
| Цид попупс | лазј | Вирус, Спыуаре и безбедност | 8 | 15 октобар 2008 10:31 |
| Проблеми са 'попупс иексплоре и изводи поступак | 1царлы1 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 15 фебруар 2008 10:36 |
| Адуаре невољи | Марцус123 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 3 | 30 јануар 2008 11:11 |
| Попупс | схиг | Вирус, Спыуаре и безбедност | 1 | 18 децембар 2007 08:42 |
| Тхреад Тоолс | |
| |