![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba sadece foruma katıldı. Have kuzey ve algılamazsa, engelleyicisini Pop yüksek düzeyde hala da bilgisayarın normalden daha yavaş çalışan tüm farklı sitelerinde reklam ve pop up var. Herkesin bir düzeltme bana yardımcı olabilir. sayesinde ileri birinden haber arıyorum. |
|
| |||
| |||
| Hoşgeldiniz TCF için. Indirmek HijackThis masaüstünüze. Sadece indirdiğiniz dosyayı çift tıklayın. Tıklayın ve "Yükle"Düğmesini kurulabilir. Varsayılan Bu takdirde dizine yükleyin -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Lütfen varsayılan konuma yüklemek değişmez. Üzerine yüklerseniz, HijackThis için açık olmalıdır. Sonraki tıklayın "Bir sistem taraması yapın ve bir günlük dosyası kaydetmek " düğmesini tıklayın. HijackThis ve sonra bir günlük not defteri açılacaktır tarar. Ilk olarak not defteri penceresinin sol tıklayın "Dosya" > "Farklı kaydet" ismi hijackthis ve sonra da bunu kaydetmek Masaüstü. Lütfen bir metin olarak günlük kaydetmek (. Txt) Dosyası ya da giriş yapın. Yapmak NOT iliştirebilirsiniz MS-Word . DOC resimler, bunlar da baktım olacak! Gönderiniz, bir olarak giriş ekle Ek. * Hijackthis henüz herhangi bir düzeltme yok mu. Ne bulursa çoğu veya zararsız olabilir hatta gereklidir. ** Bu düğme Analyse kullanmayın. Eğer yanlış yorumlandığını Bu bulgular tehlikeli kazanmıştır. Kılavuzu sonrası için günlükleri bağlama için |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Merhaba Passat, Bu Mike Norton Yetkili Destek Ekibi sizin ilanıyla yanıt olduğunu. Eğer bana söyle lütfen yaparsın Norton Internet Security veya Norton Anti Virüs veya Norton 360 kullanıyorsunuz. Lütfen bana hangi ürünü ve sürümü kullanıyorsanız biliyoruz ki furthur yardım edebilir sağlar. Teşekkürler, Michael York Norton Yetkili Destek Ekibi Symantec Corporation |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba Michael, TCF hoşgeldiniz.
| |||
| |||
| Merhaba Dave Bu ne demek, benim için Norton Internet Security ve Norton 360 özellikleri hakkında bilgi vermektir varsayarak mi? Lütfen bana bildirin ve ben memnun edecektir doğru yönde bir nokta. Benim temel amacı, hangi ürünü Passat kullanarak daha özelliklerini anlamaya, böylece daha iyi bir konuda yardımcı olabilir. Teşekkürler, Mike Norton Yetkili Destek Symantec Corporation |
|
| |||
| |||
| Hayır, ne Michael demek değildir. Ben almak bu bilgisayar yardım forumu ve biz üyeleri korumak için nasıl bir şey olduğunu. Eğer kuzey için bunu kanıtlamak zorunda olacak iş bize anlatmaya devam etmektedir. Ben düşman olmak, ancak anlamına gelmez pek çok hoaxers, spam ve trolls vardır. Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Merhaba Dave Sadece bu iplik üzerinde döngü kapatmak istedi. Bana kimlik çevrimdışı kanıtlamak için zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Beni Forumunuzun kullanıcılara yardımcı olması için izin verilmesi için teşekkür ederiz. Olan bu iplik okuma olabilir için, eğer Norton ürün ilgili sorunlar olan kullanıcılara yardımcı olabilir düzenli görmek için kontrol eder. Tekrar teşekkürler, Mike Michael York Norton Yetkili Destek Ekibi Symantec Corporation |
|
| |||
| |||
| Bu hiçbir şey yapmayıp destek ana sayfasına göndermek. Ve hiçbir Michael York destek sayfalarını açık. http://searchg.symantec.com/search?q...symc_en_US&x=0 |
|
| |||
| |||
| Bu Aradığınız bir çözüm olduğundan emin im değil, ancak ateş mükemmel stoping popup'lara çalışmak gibi, herhangi bir sorunları olmayan bir güvenlik duvarı ve FF kullanın. |