менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Adware проблеми не можуть зупинити спливаючі вікна

Reply

Різьба Інструменти
Old 26 листопада 2007, 21:43
Нові члени групи

Default Adware проблеми не можуть зупинити спливаючі вікна

Привіт тільки що приєдналася до форуму. Have Нортон і не виявляє, спливаючих вікон на високому рівні до цих пір реклами і спливаючих вікон на всіх різних сайтах також комп'ютер працює повільніше, ніж зазвичай. Чи можна допомогти мені виправити. Завдяки нетерпінням очікуємо почути від когось.
Old 26 листопада 2007, 21:45
Модератор групи

Ласкаво просимо до ФМС.

Завантаження HijackThis на робочому столі.
Двічі клацніть файл, який ви тільки що завантажили.
Натисніть на кнопку "ВстановитиКнопка "встановити.
Вона буде за замовчуванням, встановіть в каталозі -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis
Будь ласка, не змінити стандартну установку місці.
Після установки, HijackThis має відкрити для вас.

Наступний натисніть на посилання "Виконайте перевірку системи і зберігати в лог-файл " кнопки.
HijackThis буде сканувати, а потім увійти відкриється в блокноті.
У лівому верхньому куті вікна натисніть блокнот "Файл" > "Зберегти як" Ім'я його HijackThis , А потім зберегти її в Desktop.
Будь ласка, збережіть журнал як текстовий файл (. ТXT) Або файл. Журнал
Робити НЕ надаємо MS-Word . DOC Файли, вони не будуть розглядатися на!
У повідомленні, додати журналу, як Додаток.
* Не мають Hijackthis виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно.
** Не використовуйте аналізу цієї кнопки. Це Результати вважаються небезпечними, якщо неправильно витлумачені.

Керівництво для кріплення журнали на посаду

Old 3 грудня 2007, 14:19
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Passat View Post
Привіт тільки що приєдналася до форуму. Have Нортон і не виявляє, спливаючих вікон на високому рівні до цих пір реклами і спливаючих вікон на всіх різних сайтах також комп'ютер працює повільніше, ніж зазвичай. Чи можна допомогти мені виправити. Завдяки нетерпінням очікуємо почути від когось.

Привіт Passat,

Це Майк з групи підтримки Нортон Уповноваженого відповідь на ваше проводки. Якщо б ви скажіть, будь ласка, ви використовуєте Нортон Internet Security і Нортон Антивірус Касперського або Нортон 360. Будь ласка, дайте мені знати, який продукт ви використовуєте, і яка з версій, так що я можу допомогти вам furthur.

Спасибі Вам,

Майкл Йорк
Нортон Уповноважені групи підтримки
Symantec Corporation
Old 3 грудня 2007, 16:07
Адміністратор групи

Привіт Michael, ласкаво просимо в ФМС.

Я сподіваюся, ви не заперечуєте, але ви можете створити резервну копію цієї претензії мені, будь ласка.

Спасибо.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 3 грудня 2007, 16:33
Член групи

Привіт Дейв,

Я припускаю, що те, що ви маєте на увазі, є для мене надавати інформацію про можливості Нортон Internet Security і Нортон 360?

Будь ласка, дайте мені знати, і я був би радий направити вас в правильному напрямку. Моєю головною метою є з'ясувати більше подробиць, про які Passat продукт використовується, так що я можу краще допомогти з цим питанням.

Спасибі,
Mike

Нортон Уповноваженого підтримки
Symantec Corporation
Old 3 грудня 2007, 16:46
Адміністратор групи

Ні, це не те, що я маю на увазі Михайла.

Що я отримую на це являє собою форум, комп'ютер допоможе, і ми хотіли, щоб захистити наших членів.

Так що якщо ви збираєтеся розповісти нам ви працюєте на Нортон ви будете мати, щоб довести це.

Я не хочу бути ворожою, але є дуже багато hoaxers, спамерів і тролі там.

Спасибо.
Old 23 січня 2008, 19:18
Член групи

Привіт Дейв,

Я просто хотів, щоб закрити цикл по цій темі. Дякуємо, що знайшли час, щоб мені довести мою особистість в автономному режимі. Я високо ціную надану мені ви, щоб допомогти користувачам у вашому форумі.

Для тих, хто може бути читання цієї теми, я буду перевірити в регулярному щоб побачити якщо я можу допомогти користувачам Нортон питання, пов'язані з продуктом.

Ще раз спасибі,
Mike

Майкл Йорк
Нортон Уповноважені групи підтримки
Symantec Corporation
Old 23 січня 2008, 19:52
Модератор групи

Це не робить нічого, але відправити вас на домашній сторінці підтримки.

І немає ніякого Майкла Йорка на сторінках підтримки.

http://searchg.symantec.com/search?q...symc_en_US&x=0

Old 23 січня 2008, 21:42
Член групи

їм не впевнений, що це рішення ви шукаєте, але Firefox, здається, працює відмінно на очисних спливаючих вікон, і використовувати брандмауер і FF без будь-яких проблем.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Багато проблем - комп'ютер працює неймовірно повільним, є випадкові спливаючі вікна весь час footynutdyl General Software чат 1 2 червня 2009 19:23
Cid спливаючі вікна lazj Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 8 15 жовтня 2008 10:31
Проблеми з спливаючих вікон і Iexplore запущеного процесу 1carly1 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 15 лютого 2008 10:36
ADWARE неприємностей Marcus123 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 30 січня 2008 11:11
Спливаючі вікна Shig Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 18 грудня 2007 08:42
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.