![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт тільки що приєдналася до форуму. Have Нортон і не виявляє, спливаючих вікон на високому рівні до цих пір реклами і спливаючих вікон на всіх різних сайтах також комп'ютер працює повільніше, ніж зазвичай. Чи можна допомогти мені виправити. Завдяки нетерпінням очікуємо почути від когось. |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо до ФМС. Завантаження HijackThis на робочому столі. Двічі клацніть файл, який ви тільки що завантажили. Натисніть на кнопку "ВстановитиКнопка "встановити. Вона буде за замовчуванням, встановіть в каталозі -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Будь ласка, не змінити стандартну установку місці. Після установки, HijackThis має відкрити для вас. Наступний натисніть на посилання "Виконайте перевірку системи і зберігати в лог-файл " кнопки. HijackThis буде сканувати, а потім увійти відкриється в блокноті. У лівому верхньому куті вікна натисніть блокнот "Файл" > "Зберегти як" Ім'я його HijackThis , А потім зберегти її в Desktop. Будь ласка, збережіть журнал як текстовий файл (. ТXT) Або файл. Журнал Робити НЕ надаємо MS-Word . DOC Файли, вони не будуть розглядатися на! У повідомленні, додати журналу, як Додаток. * Не мають Hijackthis виправити що-небудь ще. Більшість вважає, що він буде нешкідливим або навіть потрібно. ** Не використовуйте аналізу цієї кнопки. Це Результати вважаються небезпечними, якщо неправильно витлумачені. Керівництво для кріплення журнали на посаду |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Привіт Passat, Це Майк з групи підтримки Нортон Уповноваженого відповідь на ваше проводки. Якщо б ви скажіть, будь ласка, ви використовуєте Нортон Internet Security і Нортон Антивірус Касперського або Нортон 360. Будь ласка, дайте мені знати, який продукт ви використовуєте, і яка з версій, так що я можу допомогти вам furthur. Спасибі Вам, Майкл Йорк Нортон Уповноважені групи підтримки Symantec Corporation |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Michael, ласкаво просимо в ФМС.
| |||
| |||
| Привіт Дейв, Я припускаю, що те, що ви маєте на увазі, є для мене надавати інформацію про можливості Нортон Internet Security і Нортон 360? Будь ласка, дайте мені знати, і я був би радий направити вас в правильному напрямку. Моєю головною метою є з'ясувати більше подробиць, про які Passat продукт використовується, так що я можу краще допомогти з цим питанням. Спасибі, Mike Нортон Уповноваженого підтримки Symantec Corporation |
|
| |||
| |||
| Ні, це не те, що я маю на увазі Михайла. Що я отримую на це являє собою форум, комп'ютер допоможе, і ми хотіли, щоб захистити наших членів. Так що якщо ви збираєтеся розповісти нам ви працюєте на Нортон ви будете мати, щоб довести це. Я не хочу бути ворожою, але є дуже багато hoaxers, спамерів і тролі там. Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Привіт Дейв, Я просто хотів, щоб закрити цикл по цій темі. Дякуємо, що знайшли час, щоб мені довести мою особистість в автономному режимі. Я високо ціную надану мені ви, щоб допомогти користувачам у вашому форумі. Для тих, хто може бути читання цієї теми, я буду перевірити в регулярному щоб побачити якщо я можу допомогти користувачам Нортон питання, пов'язані з продуктом. Ще раз спасибі, Mike Майкл Йорк Нортон Уповноважені групи підтримки Symantec Corporation |
|
| |||
| |||
| Це не робить нічого, але відправити вас на домашній сторінці підтримки. І немає ніякого Майкла Йорка на сторінках підтримки. http://searchg.symantec.com/search?q...symc_en_US&x=0 |
|
| |||
| |||
| їм не впевнений, що це рішення ви шукаєте, але Firefox, здається, працює відмінно на очисних спливаючих вікон, і використовувати брандмауер і FF без будь-яких проблем. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Багато проблем - комп'ютер працює неймовірно повільним, є випадкові спливаючі вікна весь час | footynutdyl | General Software чат | 1 | 2 червня 2009 19:23 |
| Cid спливаючі вікна | lazj | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 15 жовтня 2008 10:31 |
| Проблеми з спливаючих вікон і Iexplore запущеного процесу | 1carly1 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 15 лютого 2008 10:36 |
| ADWARE неприємностей | Marcus123 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 30 січня 2008 11:11 |
| Спливаючі вікна | Shig | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 18 грудня 2007 08:42 |
| Різьба Інструменти | |
| |