menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Adware potíže

Reply

Thread Nástroje
Old 30 leden 2008, 10:27
Nový člen skupiny

Default Adware potíže

Ahoj. Jen čtení PASSAT to post o adware. Udělal jsem, co jste mu řekl, aby to, což bylo pro instalaci hijackthis. Jsem připojený protokol.

hijackthis .. txt
Old 30 leden 2008, 10:57
Moderátor skupiny

Default Adware potíže

Jaké problémy jsou s vámi?

Také proto se většina programů běží od C: \ ASD \ system32

Old 30 leden 2008, 11:00
Nový člen skupiny

Default Adware potíže

Já jsem s pop-up problémy. Ty se automaticky otevíraná okna, která se otevírají v novém okně.

I dont vědět, proč programy běží od ASD. Je to špatné?
Old 30 leden 2008, 11:11
Moderátor skupiny

Default Adware potíže

Citace:
I dont vědět, proč programy běží od ASD. Je to špatné?
Nemyslím si, že je špatný, jen není obvyklé.

Jít ZDE a do Krok Dvě & Krok třetí.

Post SAS přihlásit při úplné a poté spustit nový Hijackthis skenovat a příspěvek, na který se přihlásit také.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Need Help Odstranení Adware ezong Virus, spyware a bezpečnost 8 15. července 2009 13:15
Tribalfusion je to typu adware hopthwoks Virus, spyware a bezpečnost 2 2. února 2009 01:37
Adware problémy nelze zastavit otevírání oken Passat Virus, spyware a bezpečnost 8 23. leden 2008 21:42
Vážná Adware Problem Psychaospath Virus, spyware a bezpečnost 22 22. ledna 2008 14:53
Nid pomozte! ~ Nelze odstranit tuto adware / virus! jomm43point67 Virus, spyware a bezpečnost 10 16. leden 2008 08:38
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.