![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Jen čtení PASSAT to post o adware. Udělal jsem, co jste mu řekl, aby to, což bylo pro instalaci hijackthis. Jsem připojený protokol. hijackthis .. txt |
|
| |||
| |||
| Jaké problémy jsou s vámi? Také proto se většina programů běží od C: \ ASD \ system32 |
|
| |||
| |||
| Já jsem s pop-up problémy. Ty se automaticky otevíraná okna, která se otevírají v novém okně. I dont vědět, proč programy běží od ASD. Je to špatné? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Need Help Odstranení Adware | ezong | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 15. července 2009 13:15 |
| Tribalfusion je to typu adware | hopthwoks | Virus, spyware a bezpečnost | 2 | 2. února 2009 01:37 |
| Adware problémy nelze zastavit otevírání oken | Passat | Virus, spyware a bezpečnost | 8 | 23. leden 2008 21:42 |
| Vážná Adware Problem | Psychaospath | Virus, spyware a bezpečnost | 22 | 22. ledna 2008 14:53 |
| Nid pomozte! ~ Nelze odstranit tuto adware / virus! | jomm43point67 | Virus, spyware a bezpečnost | 10 | 16. leden 2008 08:38 |
| Thread Nástroje | |
| |