μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Adware κόπο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 10:27
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Adware κόπο

Γειά. Μόλις την ανάγνωση του Passat θέση σχετικά με το adware. Το έκανα αυτό που είπε να το κάνουμε, η οποία ήταν να εγκαταστήσετε hijackthis. Έχω συνημμένο αρχείο καταγραφής.

hijackthis .. txt
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 10:57
Συντονιστής Ομάδας

Default Adware κόπο

Ποια είναι τα προβλήματα που έχουν;

Επίσης, γιατί είναι τα περισσότερα από τα προγράμματα που εκτελούνται από το C: \ ASD \ system32

Old 30 Ιανουαρίου 2008, 11:00
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Adware κόπο

Είμαι έχοντας pop-up προβλήματα. Μπορείτε την popups που ανοίγουν σε ένα νέο παράθυρο.

Ι dont ξέρτε γιατί τα προγράμματα είναι ανοιχτά από ASD. Αυτό είναι κακό;
Old 30 Ιανουαρίου 2008, 11:11
Συντονιστής Ομάδας

Default Adware κόπο

Απόσπασμα:
Ι dont ξέρτε γιατί τα προγράμματα είναι ανοιχτά από ASD. Αυτό είναι κακό;
Δεν νομίζω ότι είναι κακό, απλώς δεν συνηθίζεται.

Πάω ΕΔΩ και κάνει Βήμα Δύο & Βήμα Τρία.

Μετά το αρχείο καταγραφής όταν ολοκληρωθεί η SAS και στη συνέχεια, εκτελέστε μια ΝΕΑ Hijackthis σάρωσης και μετά, επίσης, ότι συνδεθείτε.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Βοήθεια Αφαίρεση Adware ezong Virus, Spyware & Ασφάλεια 8 15 Ιουλ 2009 13:15
Tribalfusion αυτό είναι κάποιο είδος adware hopthwoks Virus, Spyware & Ασφάλεια 2 2η Φεβ 2009 01:37
Adware προβλημάτων δεν μπορεί να σταματήσει popups Passat Virus, Spyware & Ασφάλεια 8 23 Ιαν 2008 21:42
Σοβαρό πρόβλημα Adware Psychaospath Virus, Spyware & Ασφάλεια 22 22 Ιαν 2008 14:53
NID βοηθήσει! ~ Δεν μπορώ να καταργήσετε αυτό το adware / ιό! jomm43point67 Virus, Spyware & Ασφάλεια 10 16 Ιαν 2008 08:38
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.