kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Adware bajban

Reply

Téma eszközök
Old Január 30, 2008, 10:27
Új tag Csoport

Default Adware bajban

Helló. Csak az olvasás utáni Passat a adware. Én mondtam neki, hogy mit kell tennie, amit telepíteni hijackthis. Én csatolták a naplóban.

txt hijackthis ..
Old Január 30, 2008, 10:57
Moderátor Csoport

Default Adware bajban

Milyen problémákat is érzed?

Ugyanez volt a legnagyobb a futó programokat: C: \ ASD \ system32

Old Január 30, 2008, 11:00
Új tag Csoport

Default Adware bajban

Van pop-up problémák. Te vagy a popup, hogy a nyílt egy új ablakban.

I dont know why programok futnak a ASD. Az, hogy rossz?
Old Január 30, 2008, 11:11
Moderátor Csoport

Default Adware bajban

Idézet:
I dont know why programok futnak a ASD. Az, hogy rossz?
Nem hiszem, hogy ez rossz, csak nem gyakori.

Jár IDE és nem Második lépés + Három lépés.

Post a SAS naplót, amikor teljes és futtassa ÚJ Hijackthis szkennelni és elküldeni, hogy a napló is.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítségre van szüksége eltávolítása Adware ezong Vírus, kémprogram és biztonság 8 15. július 2009 13:15
Tribalfusion ez bizonyos típusú adware hopthwoks Vírus, kémprogram és biztonság 2 2. február 2009 01:37
Adware problémákat nem stop-upok passat Vírus, kémprogram és biztonság 8 23. január 2008 21:42
Komoly probléma Adware Psychaospath Vírus, kémprogram és biztonság 22 22. január 2008 14:53
Nid help! ~ Nem lehet eltávolítani ezt adware / vírus! jomm43point67 Vírus, kémprogram és biztonság 10 16. január 2008 08:38
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.