![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló. Csak az olvasás utáni Passat a adware. Én mondtam neki, hogy mit kell tennie, amit telepíteni hijackthis. Én csatolták a naplóban. txt hijackthis .. |
|
| |||
| |||
| Milyen problémákat is érzed? Ugyanez volt a legnagyobb a futó programokat: C: \ ASD \ system32 |
|
| |||
| |||
| Van pop-up problémák. Te vagy a popup, hogy a nyílt egy új ablakban. I dont know why programok futnak a ASD. Az, hogy rossz? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítségre van szüksége eltávolítása Adware | ezong | Vírus, kémprogram és biztonság | 8 | 15. július 2009 13:15 |
| Tribalfusion ez bizonyos típusú adware | hopthwoks | Vírus, kémprogram és biztonság | 2 | 2. február 2009 01:37 |
| Adware problémákat nem stop-upok | passat | Vírus, kémprogram és biztonság | 8 | 23. január 2008 21:42 |
| Komoly probléma Adware | Psychaospath | Vírus, kémprogram és biztonság | 22 | 22. január 2008 14:53 |
| Nid help! ~ Nem lehet eltávolítani ezt adware / vírus! | jomm43point67 | Vírus, kémprogram és biztonság | 10 | 16. január 2008 08:38 |
| Téma eszközök | |
| |