менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

ADWARE неприємностей

Reply

Різьба Інструменти
Old 30 січня 2008, 10:27
Нові члени групи

Default ADWARE неприємностей

Здравствуйте. Просто читати пост "Пассат" з приводу рекламного ПЗ. Я зробив те, що ви сказали йому робити, яка полягає в установці HijackThis. Я надає журналу.

HijackThis .. TXT
Old 30 січня 2008, 10:57
Модератор групи

Які проблеми ви мати?

Крім того, чому більшість програм, що працюють з C: \ ASD \ system32

Old 30 січня 2008, 11:00
Нові члени групи

У мене виникають спливаючі проблеми. Ви спливаючі вікна, які відкриваються в новому вікні.

Я не знаю, чому програма не запущена з ASD. Це погано?
Old 30 січня 2008, 11:11
Модератор групи

Цитата:
Я не знаю, чому програма не запущена з ASD. Це погано?
Я не думаю, що це погано, просто не загальні.

Йти ТУТ і робити Крок другий & Крок третій.

Поштові SAS журнал при повній, а потім запустити новий Hijackthis сканування і посаду, які входять також.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Потрібна допомога Видалення Adware ezong Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 8 15 липня 2009 13:15
Tribalfusion це деякий тип рекламного hopthwoks Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 2 2 лютого 2009 01:37
Adware проблеми не можуть зупинити спливаючі вікна Passat Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 8 23 січня 2008 21:42
Серйозні проблеми Adware Psychaospath Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 22 22 січня 2008 14:53
Ніда допомогу! ~ Я не можу видалити це рекламне / вірус! jomm43point67 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 10 16 січня 2008 08:38
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.