![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Просто читати пост "Пассат" з приводу рекламного ПЗ. Я зробив те, що ви сказали йому робити, яка полягає в установці HijackThis. Я надає журналу. HijackThis .. TXT |
|
| |||
| |||
| Які проблеми ви мати? Крім того, чому більшість програм, що працюють з C: \ ASD \ system32 |
|
| |||
| |||
| У мене виникають спливаючі проблеми. Ви спливаючі вікна, які відкриваються в новому вікні. Я не знаю, чому програма не запущена з ASD. Це погано? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібна допомога Видалення Adware | ezong | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 15 липня 2009 13:15 |
| Tribalfusion це деякий тип рекламного | hopthwoks | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 2 лютого 2009 01:37 |
| Adware проблеми не можуть зупинити спливаючі вікна | Passat | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 23 січня 2008 21:42 |
| Серйозні проблеми Adware | Psychaospath | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 22 | 22 січня 2008 14:53 |
| Ніда допомогу! ~ Я не можу видалити це рекламне / вірус! | jomm43point67 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 10 | 16 січня 2008 08:38 |
| Різьба Інструменти | |
| |