![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Našao sam način da blokira virus protušpijunskih 2009/MS protušpijunskih koja je zadesila moj računalo oko 2 tjedna. Ipak, slika na svim web stranicama (ovo uključen) jednostavno kao da dolazi do malog kutija s crvenim trgu, plavi trokut, i zeleni kružić sa opisom kakve slike trebao bi biti. Ako ja pravo kliknite na sliku i odaberite "Prikaži sliku", slika će nicati. kako mogu ispraviti ovaj? To bi moglo biti nešto jako jednostavan (Im 'ne da techno pamet) ili nešto preostao iz anitspyware džunka Bilo kakva pomoć je dobrodošla. |
|
| |||
| |||
| Reset Web Postavke IE 7 za korisnike: Otvorite IE i odaberite Internet Options, a zatim karticu Dodatno, a zatim Reset ... Gumb pod Reset Internet Explorer Settings. Za IE 6 korisnici: Za Reset Web Postavke:
Kliknite Primijeni. Kliknite Delete Cookies, kliknite Delete Files i odaberite Brisati sve Offline previše sadržaj, kliknite na OK. Kada se završi Kliknite OK Quote:
|
|
| |||
| |||
| Ive 'pokušao to i ona meni kaze sve programe mora biti zatvoren, iako ja nemam ništa s prikazivanjem ili internet stranicama gore našto ja učiniti. . |
|
| |||
| |||
| Molimo pokrenite ovaj skenirati i poslati log. Treba uzeti 10 minuta ili manje za brzi scan. To zvuči kao zlonamjernih programa je još uvijek tamo. Preuzimanje Malwarebytes' Anti-zaštita od zlonamjernih programa (MBAM)
Extra Napomena: Ako MBAM susrete datoteku koja je teško ukloniti, bit će predstavljen sa 1 of 2 upitom, kliknite U redu da biste bilo i nek MBAM nastaviti s procesom dezinfekcije, ako je zatraženo da ponovo pokrenete računalo, učinite to odmah. |
|
| |||
| |||
| Preuzeo sam datoteku i pokrenite ovaj prije. . Ja ću to učiniti opet. hvala za jedan dan pomoć. |
|
| |||
| |||
| to je uzimajući puno duže od 10 min. . Ja sam na laptop sa bežični. Pretpostavljam da bi trebalo reći da je škola kao i laptop pa vjerojatno ima puno programa, ne znam o tome. |
|
| |||
| |||
| nada je to ono što tražite. . Malwarebytes' Anti-zaštita od zlonamjernih programa 1,31 Database Version: 1456 5/1/2600 Windows Service Pack 2 1/6/2009 11:39:56 PM mbam-log-2009-01-06 (23-39-56). txt Scan type: Quick Scan Objekti skenirane: 69262 Vrijeme proteklo: 28 minute (s), 51 Drugi (a / e) Memory Processes zaraženih: 0 Memorijske module zaraženih: 0 Ključevi registra zaraženih: 11 Registry Values zaraženih: 0 Registry Data Items zaraženih: 0 Mape zaraženih: 2 Zaražene datoteke: 17 Memory Processes zaraženih: (Nema stavki otkrivenih zlonamjernih) Memorijske module zaraženih: (Nema stavki otkrivenih zlonamjernih) Ključevi registra zaraženih: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Uninstall \ spyware branič 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> karanteni i uspješno izbrisan. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Image File Execution Options \ explorer.exe (Trojan.Agent) -> karanteni i uspješno izbrisan. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Servic es \ FCI (Rootkit.Agent) -> karanteni i uspješno izbrisan. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ f ci (Rootkit.ADS) -> karanteni i uspješno izbrisan. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet003 \ Services \ f ci (Rootkit.ADS) -> karanteni i uspješno izbrisan. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ I cf (Rootkit.ADS) -> karanteni i uspješno izbrisan. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet003 \ Services \ I cf (Rootkit.ADS) -> karanteni i uspješno izbrisan. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Servic es \ ICF (Rootkit.ADS) -> karanteni i uspješno izbrisan. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS Juan (Malware.Trace) -> karanteni i uspješno izbrisan. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ contim (Trojan.Vundo) -> karanteni i uspješno izbrisan. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS Track sustava (Trojan.Vundo) -> karanteni i uspješno izbrisan. Registry Values zaraženih: (Nema stavki otkrivenih zlonamjernih) Registry Data Items zaraženih: (Nema stavki otkrivenih zlonamjernih) Mape zaraženih: C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ Program Files \ Microsoft Common (Trojan.Agent) -> karanteni i uspješno izbrisan. Zaražene datoteke: C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 \ spywareguard.exe (Rogue.SpywareGuard) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 \ uninstall.exe (Rogue.SpywareGuard) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ Program Files \ Microsoft Common \ Svchost.exe (Trojan.Agent) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ WINDOWS \ system32 \ Svchost.exe: ext.exe (Rootkit.ADS) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ WINDOWS \ sysexplorer.exe (Trojan.FakeAlert) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ WINDOWS \ reged.exe (Rogue.SpywareGuard) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ WINDOWS \ spoolsystem.exe (Rogue.SpywareGuard) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ WINDOWS \ sys.com (Rogue.SpywareGuard) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ WINDOWS \ syscert.exe (Rogue.SpywareGuard) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ WINDOWS \ vmreg.dll (Rogue.SpywareGuard) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN2.tmp (Trojan.Agent) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN3.tmp (Trojan.Agent) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN4.tmp (Trojan.Agent) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN5.tmp (Trojan.Agent) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN6.tmp (Trojan.Agent) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN7.tmp (Trojan.Agent) -> karanteni i uspješno izbrisan. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN5E.tmp (Trojan.Agent) -> karanteni i uspješno izbrisan. |
|
| |||
| |||
| U zlonamjernih programa bio definitivno nije otišao. Koje su vam potrebne da biste bili sigurni da je potpuno uklonjena ili će i dalje biti problema. Download ComboFix © by sUBs jedan od linkova ispod. Budite sigurni da ste na vrhu u Desktop. Link # 1 Link # 2 ** Napomena: Važno je da se sprema izravno na svoj Desktop Zatvori otvoriti bilo koju web preglednicima. (Firefox, Internet Explorer, etc) prije početka ComboFix. Privremeno onemogućiti tvoj AntiVirus, A svaka protušpijunskih Zaštita u stvarnom vremenu prije obavlja scan. Kliknite ovaj link da biste vidjeli popis sigurnosne programe, koji bi trebao biti onemogućen i kako onemogućiti ih. Dvaput kliknite combofix.exe i slijedite upute. Za instalaciju sustava Windows XP Recovery Console: - Ako koristite sustav Windows XP i već nemate instaliranu konzolu za oporavak, provjerite Vašu internetsku vezu je aktivna (ako je moguće) i kliknite na Da. - Ako za neki razlog Internet nije rad klik Ne. -- Ako ne koristite Windows XP, nećete biti upozoreni. - Kada se od vas zatraži da prihvatite LUKK-klikni U redu. - Prihvatiti Microsoft EULA (Klikni Da). - Kada su rekli da RC je ispravno instaliran kliknite DA da nastavi skeniranje za štetne sadržaje. Kada završite ComboFix će proizvesti prijava za vas. Objaviti ComboFix log i novu HijackThis log u sljedećem odgovoru. Važno: Ne mouseclick ComboFix's prozor dok je pokrenut. Svibanj uzrokovati da ga zatajiti. Ne zaboravite ponovo uključili vaš protuvirusni i protušpijunski ComboFix zaštita kada je završeno. |
|
| |||
| |||
| Cijenim pomoći i da će to učiniti sutra. hvala opet. |
|
| |||
| |||
| U redu, ja ću biti ovdje. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ne mogu Ažurirati AntiVirus i antispyware | midnight11 | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 26 listopad 2009 09:37 |
| Protušpijunskih log | stephencastellani | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 7. ožujak 2008 16:04 |
| Trebam li koristiti na pristup protušpijunskih? | runoades | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 13. veljača 2008 16:09 |
| Uklanjanje protušpijunski Uklanjanje Progams | chrisleech11 | Virus, Spyware i sigurnost | 13 | 27. prosinac 2007 12:54 |
| SWS protušpijunski Virus Removal | connolly269 | Virus, Spyware i sigurnost | 1 | 4. prosinac 2007 01:57 |
| Thread Tools | |
| |