kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Anitspyware 2009 MS AntiSpyware fogyatékkal képek

Reply

Téma eszközök
Old Január 6 2009, 19:18
Csoport tagja

Default Anitspyware 2009 MS AntiSpyware fogyatékkal képek

Találtam egy utat, hogy megakadályozza a vírus Antispyware 2009/MS AntiSpyware, hogy a hit a számítógépet és kb 2 hete.

Azonban a kép minden weboldalak (ez tartalmazza) egyszerűen jönnek létre, hogy a kis doboz a piros négyzet, kék háromszög, és a zöld kör egy leírást, hogy mi a kép kellene. Ha jobb klikk a képre, és válassza a "képet mutat", a kép jön be.

hogyan tudom ezt a helyes? Lehet, hogy valami nagyon egyszerű (nem vagyok, hogy a műszaki hozzáértés) vagy valami megmaradt a anitspyware szemét

any help is appreciated.
Old Január 6, 2009, 20:19
Moderátor Csoport

Reset Web Settings

Az IE 7 látogatók:

Open IE és válassza az Internetbeállítások parancsra, majd a Speciális fülre, majd a Visszaállítás ... gombra az Internet Explorer beállításai.

Az IE 6 látogatók:

Állítani Web beállítások:
  • Jobb klikk az Asztalon az Internet Explorer ikonra, és válassza Tulajdonságok.
  • Kattintson a Programok fülre, majd kattintsunk Reset Web Settings.
  • Most menj vissza a Általános lapján, és a saját oldal címét valami hasznos, mint www.computer-juice.com
  • Kattints Vonatkozik.
  • Következő kattintson Cookie-k törléseKattintson Fájlok törlése és válasszuk a Törli az összes elérhető tartalom.
  • Kattints OK> OK
Ha nem rendelkezik az Internet Explorer ikonra az Asztalon, kattintson a Start Control Panel (az egyes rendszerek lehet a Start, Beállítások, Vezérlőpult), Internet Options, Programok fülre, majd kattints a "Reset Web Settings". Most menj vissza a General fülre, és a saját oldal címét valami hasznos, mint www.computer-juice.com
Kattintson az Alkalmaz gombra. Kattintson a Cookie-k törlése kattintson a Fájlok törlése gombra, és válasszuk az Összes törlése Offline tartalmáról is, kattintson az OK gombra. Amikor befejezi kattintson az OK gombra

Idézet:
Találtam egy utat, hogy megakadályozza a vírus Antispyware 2009/MS AntiSpyware, hogy a hit a számítógépet és kb 2 hete.
Mit jelent ez a blokk? Anélkül, hogy a rosszindulatú szoftverek eltávolítására a számítógép nem biztonságos.

Old Január 6, 2009, 21:02
Csoport tagja

Én már próbáltam ezt, és azt mondja, minden programot be kell zárni, még akkor is, ha nincs semmi folyó-vagy internet-oldalakat, ha én is. .
Old Január 6, 2009, 21:09
Moderátor Csoport

Kérjük futtatni ezt a beolvasás és a log. Ha megteszik 10 perc vagy kevesebb a gyors keresést. Ez úgy hangzik, mint például a rosszindulatú szoftverek továbbra is fennáll.

Letöltés Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
  • Double-click mbam-setup.exe és kövesse az instrukciókat, hogy telepítse a programot.
  • Végén, akkor egy pipa helyezik következő a következő:
    • Frissítés Malwarebytes' Anti-Malware
    • Launch Malwarebytes' Anti-Malware
  • Ezután kattintson a Befejezés.
  • Ha a frissítés nem találnak, akkor töltse le és telepítse a legújabb verziót.
  • Amint a program betölteni, válasszuk Végezze gyorsan scan, Majd kattintsunk Beolvasás.
  • Ha a vizsgálat befejezése után kattintson a OK, Majd Kiállítási eredmények megtekinthetjük az eredményt.
  • Győződjön meg róla, hogy minden be van jelölve, és kattintson Távolítsa el a válogatott.
  • Ha fertőtlenítés befejezését log megnyílik a Jegyzettömb, és lehet a számítógép újraindítására. (Lásd Extra megjegyzés)
  • A napló a készülék automatikusan menti a MBAM és megtekinthetők kattintva a naplók fülön MBAM.
  • Másolja be a teljes jelentés a következő választ.

Extra Megjegyzés: Ha MBAM találkozás egy fájlt, amit nehéz eltávolítani, akkor be kell mutatni, 1 / 2 kéri, kattintson az OK gombra, és hagyja, hogy vagy MBAM folytathatja a fertőtlenítési folyamat, ha felkérik, hogy indítsa újra a számítógépet, kérjük, azonnal.

Old Január 6, 2009, 21:10
Csoport tagja

Nekem van letöltött ez és fuss előtt. . I'll do it again.

Köszönet a segítségért.
Old Január 6, 2009, 21:31
Csoport tagja

van egy csomó hosszabb, mint 10 perc. . Én egy laptop és a vezeték nélküli. hiszem, meg kell mondani, hogy egy iskola laptop is így valószínűleg még egy csomó program nem tudom, kb.
Old Január 6, 2009, 21:41
Csoport tagja

remélem, ez az, amit keres. .

Malwarebytes' Anti-Malware 1,31
Adatbázis-verzió: 1456
5/1/2600 Windows Service Pack 2
1/6/2009 11:39:56 PM
mbam-log-2009-01-06 (23-39-56). txt
Beolvasás típusa: Quick Scan
Beolvasott Objects: 69262
Eltelt idő: 28 perc (ek), 51 másodperc (ek)
Memory Processes Infected: 0
Fertőzött memória modulok: 0
Fertőzött rendszerleíró kulcsok: 11
Fertőzött rendszerleíró értékek: 0
Registry adatokat Infected: 0
Mappák Infected: 2
Fertőzött fájlok: 17
Memory Processes Infected:
(Nem észlelhető rosszindulatú elem)
Fertőzött memória modulok:
Fertőzött rendszerleíró kulcsok:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Uninstall \ kémprogramok és vagyonőr 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Image File Execution Options \ explorer.exe (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ szolgáltatásokra es \ FCI (Rootkit.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ f ci (Rootkit.ADS) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet003 \ Services \ f ci (Rootkit.ADS) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ i CF (Rootkit.ADS) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet003 \ Services \ i CF (Rootkit.ADS) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ szolgáltatásokra es \ ICF (Rootkit.ADS) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS Juan (Malware.Trace) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ contim (Trojan.Vundo) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS Track System (Trojan.Vundo) -> Karanténba és sikeresen törölve.
Fertőzött rendszerleíró értékek:
Registry adatokat Infected:
Fertőzött mappák:
C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ Program Files \ Microsoft meghatározatlan (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve.
A fertőzött fájlok:
C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 \ spywareguard.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 \ uninstall.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ Program Files \ Microsoft Common \ Svchost.exe (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe: ext.exe (Rootkit.ADS) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ WINDOWS \ sysexplorer.exe (Trojan.FakeAlert) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ WINDOWS \ reged.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ WINDOWS \ spoolsystem.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ WINDOWS \ sys.com (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ WINDOWS \ syscert.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ WINDOWS \ vmreg.dll (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ WINDOWS \ Temp \ BN2.tmp (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ WINDOWS \ Temp \ BN3.tmp (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ WINDOWS \ Temp \ BN4.tmp (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ WINDOWS \ Temp \ BN5.tmp (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ WINDOWS \ Temp \ BN6.tmp (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ WINDOWS \ Temp \ BN7.tmp (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve.
C: \ WINDOWS \ Temp \ BN5E.tmp (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve.
Old Január 6, 2009, 21:43
Moderátor Csoport

A kártékony program volt, egyáltalán nem ment. Be kell, hogy győződjön meg róla, hogy teljesen el kell távolítani, illetve ott lesz a problémákat.

Letöltés ComboFix © subs az egyik a lenti linkeket. Győződjön meg róla, top menteni a Desktop.

Link # 1
Link # 2

** Megjegyzés: Fontos, hogy a telefon közvetlenül az asztalra

Zárjon be minden megnyitott webböngészők. (Firefox, Internet Explorer, stb) ComboFix megkezdése előtt.

Ideiglenesen kikapcsol öné antivirus, És minden AntiSpyware valós idejű védelem előtt elvégzi a vizsgálatot. Kattints ez a kapcsolat listájának megtekintéséhez biztonsági programokat kell, hogy a fogyatékkal élők és az, hogyan lehet letiltani őket.

Kattintson duplán combofix.exe és kövesse az instrukciókat.

A Windows XP rendszerek telepíteni a helyreállítási konzolt:

- Ha a Windows XP operációs rendszert használ, és ne már a helyreállítási konzolt telepítette, kérjük, hogy az Ön internet-kapcsolat (ha lehetséges), és kattintson Igen.
- Ha valami miatt az internet nem működik kattintson Nem.
-- Ha nem Windows XP, akkor nem kéri.
- Amikor a rendszer kéri, hogy elfogadja az EULA kattintson OK.
- Elfogadom a Microsoft végfelhasználói licencszerződés (Click Igen).
- Amikor azt mondják, hogy az RC van telepítve kattintson IGEN hogy folytassa a szkennelés malware.

Ha kész ComboFix fog log Önnek.
A Post ComboFix napló és egy új HijackThis log a következő választ.

Fontos: Ne mouseclick ComboFix az ablakon, miközben az fut. Ez okozhatja, hogy az istálló.

Ne felejtsük el újra, hogy a víruskereső és AntiSpyware során ComboFix kész.

Old Január 6, 2009, 21:49
Csoport tagja

Köszönöm a segítséget, és ezt holnap. thanks again.
Old Január 6, 2009, 22:24
Moderátor Csoport

OK, én leszek itt.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
I Can't Update Antivirus és Antispyware midnight11 Vírus, kémprogram és biztonság 3 Október 26, 2009 09:37
Antispyware napló stephencastellani Vírus, kémprogram és biztonság 1 7. március 2008 16:04
Kell használnom a hozzáférés AntiSpyware? runoades Vírus, kémprogram és biztonság 1 13. február 2008 16:09
Removing AntiSpyware Eltávolítási Progams chrisleech11 Vírus, kémprogram és biztonság 13 27. december 2007 12:54
SWS AntiSpyware vírusirtási connolly269 Vírus, kémprogram és biztonság 1 4. december 2007 01:57
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.