![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Találtam egy utat, hogy megakadályozza a vírus Antispyware 2009/MS AntiSpyware, hogy a hit a számítógépet és kb 2 hete. Azonban a kép minden weboldalak (ez tartalmazza) egyszerűen jönnek létre, hogy a kis doboz a piros négyzet, kék háromszög, és a zöld kör egy leírást, hogy mi a kép kellene. Ha jobb klikk a képre, és válassza a "képet mutat", a kép jön be. hogyan tudom ezt a helyes? Lehet, hogy valami nagyon egyszerű (nem vagyok, hogy a műszaki hozzáértés) vagy valami megmaradt a anitspyware szemét any help is appreciated. |
|
| |||
| |||
| Reset Web Settings Az IE 7 látogatók: Open IE és válassza az Internetbeállítások parancsra, majd a Speciális fülre, majd a Visszaállítás ... gombra az Internet Explorer beállításai. Az IE 6 látogatók: Állítani Web beállítások:
Kattintson az Alkalmaz gombra. Kattintson a Cookie-k törlése kattintson a Fájlok törlése gombra, és válasszuk az Összes törlése Offline tartalmáról is, kattintson az OK gombra. Amikor befejezi kattintson az OK gombra Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Én már próbáltam ezt, és azt mondja, minden programot be kell zárni, még akkor is, ha nincs semmi folyó-vagy internet-oldalakat, ha én is. . |
|
| |||
| |||
| Kérjük futtatni ezt a beolvasás és a log. Ha megteszik 10 perc vagy kevesebb a gyors keresést. Ez úgy hangzik, mint például a rosszindulatú szoftverek továbbra is fennáll. Letöltés Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
Extra Megjegyzés: Ha MBAM találkozás egy fájlt, amit nehéz eltávolítani, akkor be kell mutatni, 1 / 2 kéri, kattintson az OK gombra, és hagyja, hogy vagy MBAM folytathatja a fertőtlenítési folyamat, ha felkérik, hogy indítsa újra a számítógépet, kérjük, azonnal. |
|
| |||
| |||
| Nekem van letöltött ez és fuss előtt. . I'll do it again. Köszönet a segítségért. |
|
| |||
| |||
| van egy csomó hosszabb, mint 10 perc. . Én egy laptop és a vezeték nélküli. hiszem, meg kell mondani, hogy egy iskola laptop is így valószínűleg még egy csomó program nem tudom, kb. |
|
| |||
| |||
| remélem, ez az, amit keres. . Malwarebytes' Anti-Malware 1,31 Adatbázis-verzió: 1456 5/1/2600 Windows Service Pack 2 1/6/2009 11:39:56 PM mbam-log-2009-01-06 (23-39-56). txt Beolvasás típusa: Quick Scan Beolvasott Objects: 69262 Eltelt idő: 28 perc (ek), 51 másodperc (ek) Memory Processes Infected: 0 Fertőzött memória modulok: 0 Fertőzött rendszerleíró kulcsok: 11 Fertőzött rendszerleíró értékek: 0 Registry adatokat Infected: 0 Mappák Infected: 2 Fertőzött fájlok: 17 Memory Processes Infected: (Nem észlelhető rosszindulatú elem) Fertőzött memória modulok: (Nem észlelhető rosszindulatú elem) Fertőzött rendszerleíró kulcsok: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Uninstall \ kémprogramok és vagyonőr 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Image File Execution Options \ explorer.exe (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ szolgáltatásokra es \ FCI (Rootkit.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ f ci (Rootkit.ADS) -> Karanténba és sikeresen törölve. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet003 \ Services \ f ci (Rootkit.ADS) -> Karanténba és sikeresen törölve. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ i CF (Rootkit.ADS) -> Karanténba és sikeresen törölve. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet003 \ Services \ i CF (Rootkit.ADS) -> Karanténba és sikeresen törölve. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ szolgáltatásokra es \ ICF (Rootkit.ADS) -> Karanténba és sikeresen törölve. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS Juan (Malware.Trace) -> Karanténba és sikeresen törölve. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ contim (Trojan.Vundo) -> Karanténba és sikeresen törölve. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS Track System (Trojan.Vundo) -> Karanténba és sikeresen törölve. Fertőzött rendszerleíró értékek: (Nem észlelhető rosszindulatú elem) Registry adatokat Infected: (Nem észlelhető rosszindulatú elem) Fertőzött mappák: C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ Program Files \ Microsoft meghatározatlan (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve. A fertőzött fájlok: C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 \ spywareguard.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ Program Files \ Spyware Guard 2008 \ uninstall.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ Program Files \ Microsoft Common \ Svchost.exe (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe: ext.exe (Rootkit.ADS) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ WINDOWS \ sysexplorer.exe (Trojan.FakeAlert) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ WINDOWS \ reged.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ WINDOWS \ spoolsystem.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ WINDOWS \ sys.com (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ WINDOWS \ syscert.exe (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ WINDOWS \ vmreg.dll (Rogue.SpywareGuard) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN2.tmp (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN3.tmp (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN4.tmp (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN5.tmp (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN6.tmp (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN7.tmp (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN5E.tmp (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve. |
|
| |||
| |||
| A kártékony program volt, egyáltalán nem ment. Be kell, hogy győződjön meg róla, hogy teljesen el kell távolítani, illetve ott lesz a problémákat. Letöltés ComboFix © subs az egyik a lenti linkeket. Győződjön meg róla, top menteni a Desktop. Link # 1 Link # 2 ** Megjegyzés: Fontos, hogy a telefon közvetlenül az asztalra Zárjon be minden megnyitott webböngészők. (Firefox, Internet Explorer, stb) ComboFix megkezdése előtt. Ideiglenesen kikapcsol öné antivirus, És minden AntiSpyware valós idejű védelem előtt elvégzi a vizsgálatot. Kattints ez a kapcsolat listájának megtekintéséhez biztonsági programokat kell, hogy a fogyatékkal élők és az, hogyan lehet letiltani őket. Kattintson duplán combofix.exe és kövesse az instrukciókat. A Windows XP rendszerek telepíteni a helyreállítási konzolt: - Ha a Windows XP operációs rendszert használ, és ne már a helyreállítási konzolt telepítette, kérjük, hogy az Ön internet-kapcsolat (ha lehetséges), és kattintson Igen. - Ha valami miatt az internet nem működik kattintson Nem. -- Ha nem Windows XP, akkor nem kéri. - Amikor a rendszer kéri, hogy elfogadja az EULA kattintson OK. - Elfogadom a Microsoft végfelhasználói licencszerződés (Click Igen). - Amikor azt mondják, hogy az RC van telepítve kattintson IGEN hogy folytassa a szkennelés malware. Ha kész ComboFix fog log Önnek. A Post ComboFix napló és egy új HijackThis log a következő választ. Fontos: Ne mouseclick ComboFix az ablakon, miközben az fut. Ez okozhatja, hogy az istálló. Ne felejtsük el újra, hogy a víruskereső és AntiSpyware során ComboFix kész. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm a segítséget, és ezt holnap. thanks again. |
|
| |||
| |||
| OK, én leszek itt. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| I Can't Update Antivirus és Antispyware | midnight11 | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | Október 26, 2009 09:37 |
| Antispyware napló | stephencastellani | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 7. március 2008 16:04 |
| Kell használnom a hozzáférés AntiSpyware? | runoades | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 13. február 2008 16:09 |
| Removing AntiSpyware Eltávolítási Progams | chrisleech11 | Vírus, kémprogram és biztonság | 13 | 27. december 2007 12:54 |
| SWS AntiSpyware vírusirtási | connolly269 | Vírus, kémprogram és biztonság | 1 | 4. december 2007 01:57 |
| Téma eszközök | |
| |