![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| אני צריך למצוא דרך לחסום את הוירוס Antispyware 2009/MS AntiSpyware כי היכה את המחשב שלי לפני בערך 2 שבועות. עם זאת, בתמונות על כל אתרי האינטרנט (זו אחת כלולה) פשוט לבוא כי כ קופסונית עם הכיכר האדומה, משולש כחול, עיגול ירוק עם תיאור על מה את התמונה צריך להיות. אם אני צודקת, לחץ על התמונה ולבחור "הצג תמונה", התמונה יגיע למעלה. כיצד אוכל לתקן זאת? זה יכול להיות משהו ממש פשוט (אני לא כל כך טכנו הבנה) או משהו עודף מ anitspyware את הזבל כל עזרה היא ךיתורעה. |
|
| |||
| |||
| איפוס הגדרות אינטרנט עבור משתמשי אינטרנט אקספלורר 7: פתח את IE, ובחר אפשרויות אינטרנט, ולאחר מכן על הכרטיסייה מתקדם ולאחר מכן את אפס ... תחת לחצן איפוס הגדרות Internet Explorer. עבור משתמשי אינטרנט אקספלורר 6: כדי לאפס את הגדרות האינטרנט:
לחץ על החל. לחץ על מחיקת קבצי Cookie, לחץ על מחיקת קבצים ובחר מחק גם את כל התוכן הלא מקוון, לחץ על אישור. כאשר היא מסתיימת לחץ על אישור ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| ניסיתי לעשות את זה והוא אומר לי את כל התוכניות חייבות להיות סגורות, למרות שאין לי שום דבר פועל או דפי אינטרנט כאשר אני עושה זאת. . |
|
| |||
| |||
| אנא הפעל את הסריקה ולהפקיד את היומן. צריך לקחת 10 דקות או פחות עבור סריקה מהירה. זה נשמע כמו תוכנה זדונית היא עדיין שם. להוריד Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
הערה נוספת: אם MBAM מפגשים קובץ זה קשה להסיר, תהיה בפניך 1 של מבקש 2, לחץ על אישור כדי לתמחר ולתת MBAM חטוי להמשיך את התהליך, אם תתבקש להפעיל מחדש את המחשב, יש לעשות זאת באופן מיידי. |
|
| |||
| |||
| אני צריך להוריד ולהפעיל את זה לפני. . אעשה את זה שוב. Thanks for the help. |
|
| |||
| |||
| זה לוקח הרבה יותר מ 10 דקות. . אני על מחשב נייד עם תקשורת אלחוטית. מניח שאני צריך להגיד את זה הוא בית הספר הנייד גם אז כנראה יש הרבה תוכניות, אני לא יודע על. |
|
| |||
| |||
| מקווה שזה מה שאתה מחפש. . Malwarebytes' Anti-Malware 1.31 מסד נתונים גרסה: 1456 Windows 5.1.2600 Service Pack 2 1/6/2009 11:39:56 PM mbam-Log-2009-01-06 (23-39-56). txt סוג סריקה: סריקה מהירה סריקת אובייקטים: 69262 Elapsed זמן: 28 דקות (s), השני 51 (S) זיכרון תהליכים מזוהמים: 0 זיכרון מודולים מזוהמים: 0 מפתחות רישום מזוהמים: 11 ערכי הרישום מזוהמים: 0 הרישום נתונים מזוהמים פריטים: 0 תיקיות מזוהמים: 2 קבצים מזוהמים: 17 זיכרון תהליכים מזוהמים: (לא זדוני שזוהו פריטים) זיכרון מודולים מזוהמים: (לא זדוני שזוהו פריטים) מפתחות רישום מזוהמים: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ הסר התקנה \ ריגול השומר 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ קובץ תמונה ביצוע Options \ Explorer.exe (Trojan.Agent) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Servic es \ fci (Rootkit.Agent) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ F ci (Rootkit.ADS) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet003 \ Services \ F ci (Rootkit.ADS) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet001 \ Services \ אני CF (Rootkit.ADS) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ ControlSet003 \ Services \ אני CF (Rootkit.ADS) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Servic es \ ICF (Rootkit.ADS) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ MS חואן (Malware.Trace) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ contim (Trojan.Vundo) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ מסלול מערכת MS (Trojan.Vundo) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. ערכי הרישום מזוהמים: (לא זדוני שזוהו פריטים) הרישום של פריטי נתונים מזוהמים: (לא זדוני שזוהו פריטים) תיקיות מזוהמים: C: \ Program Files \ תוכנות ריגול במשמר 2008 (Rogue.SpywareGuard) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ Program Files \ Common מיקרוסופט (Trojan.Agent) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. קבצים מזוהמים: C: \ Program Files \ תוכנות ריגול במשמר 2008 \ spywareguard.exe (Rogue.SpywareGuard) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ Program Files \ תוכנות ריגול במשמר 2008 \ uninstall.exe (Rogue.SpywareGuard) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ Program Files \ Microsoft Common \ היישום Svchost.exe (Trojan.Agent) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ WINDOWS \ system32 \ היישום Svchost.exe: ext.exe (Rootkit.ADS) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ WINDOWS \ sysexplorer.exe (Trojan.FakeAlert) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ WINDOWS \ reged.exe (Rogue.SpywareGuard) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ WINDOWS \ spoolsystem.exe (Rogue.SpywareGuard) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ WINDOWS \ sys.com (Rogue.SpywareGuard) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ WINDOWS \ syscert.exe (Rogue.SpywareGuard) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ WINDOWS \ vmreg.dll (Rogue.SpywareGuard) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN2.tmp (Trojan.Agent) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN3.tmp (Trojan.Agent) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN4.tmp (Trojan.Agent) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN5.tmp (Trojan.Agent) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN6.tmp (Trojan.Agent) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN7.tmp (Trojan.Agent) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. C: \ WINDOWS \ Temp \ BN5E.tmp (Trojan.Agent) -> ו Quarantined נמחקה בהצלחה. |
|
| |||
| |||
| של תוכנה זדונית היה בהחלט לא נעלם. אתה צריך לוודא שהיא מוסרת לחלוטין או שיש עדיין בעיות. הורד ComboFix © לפי sUBs על אחד הקישורים למטה. הדף הקפד לשמור את זה שולחן עבודה. קישור # 1 קישור # 2 ** הערה: חשוב כי זה נשמר ישירות לשולחן העבודה שלך סגור פתוח כל דפדפני האינטרנט. (Firefox, Internet Explorer, וכו ') לפני הפעלת ComboFix. באופן זמני להשבית שלך AntiVirus, וכל AntiSpyware הגנה בזמן אמת לפני ביצוע סריקה. לחץ קישור זה כדי לראות רשימה של תוכנות אבטחה שאמורים להיות מבוטל וכיצד להשבית אותם. לחץ לחיצה כפולה על combofix.exe & פעל לפי ההנחיות. ב-Windows XP מערכות להתקין את מסוף השחזור: - אם אתה משתמש ב-Windows XP וב אין כבר את השחזור מותקנת, נא לוודא את החיבור לאינטרנט פעיל (במידת האפשר), ולחץ על כן. - אם מסיבה כלשהי האינטרנט שלך אינו פועל על לא. -- אם אתה לא משתמש ב-Windows XP, לא תקבל הנחיה. - כאשר תתבקש לאשר את EULA לחץ אישור. - קבל של מיקרוסופט EULA (לחץ כן). - כאשר אתה RC אמר כי הוא מותקן כראוי לחץ כן להמשיך סריקה לאיתור תוכנות זדוניות. לאחר שתסיים ComboFix יהיה להפיק יומן עבורך. לפרסם את ComboFix יומן חדשה HijackThis Log תגובה הבא שלך. חשוב: אל mouseclick ComboFix של החלון בזמן שהוא פועל. כי זה עלול לגרום ל הזדקרות. זכור להפעיל מחדש את האנטי וירוס ו AntiSpyware הגנה בזמן ComboFix הושלמה. |
|
| |||
| |||
| אני מעריך את העזרה ואת הרצון לעשות את זה מחר. שוב תודה. |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני יהיה כאן. |